• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Magny-Cours: ΚΑΤ2
Βροχερός καιρός, καμμία αλλαγή στην κατάταξη
Νέα 05/10/2013 - 13:37

Ο Sylvain Guintoli παρέμεινε στην πρώτη θέση της κατάταξης στους χρόνους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK (ΚΑΤ2), λίγο πριν την απογευματινή Superpole, στο Magny-Cours που αποτελεί τον προτελευταίο γύρο της σεζόν.

 

Μετά την εξαιρετική του παρουσία χτες, η βροχή επέστρεψε πάνω από τη γαλλική πίστα με τους αναβάτες να μην έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν χρόνους και οι θέσεις να παραμείνουν ως είχαν από την Παρασκευή, για τους 15 που προκρίνονται στη Superpole. Έτσι, ο Guintoli κρατά την πρώτη θέση, μπροστά από τους Sykes, Davies, Cluzel και Laverty.

 

Παράλληλα, ο βροχερός καιρός διευκόλυνε τέσσερεις αναβάτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους σε Superpole των SBK: πρόκειται για τους Vincent Philippe, Michele Pirro, David Salom και Lorenzo Lanzi.

 

Όσο για τις ΚΑΤ2 που ολοκληρώθηκαν νωρίτερα στη Γαλλία, πρώτος βγήκε ο Melandri, μπροστά από τους Davide Giugliano, Guintoli και Ayrton Badovini, ενώ ο Salom θα έπεφτε για δεύτερη φορά φέτος, με την κόκκινη σημαία να κάνει την εμφάνισή της.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Ιταλία EKO Racing Club: ποιοι πάνε;

« Προηγούμενο άρθρο

Κόντρα Aspar-Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα