• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μένει ο Scassa μέχρι τέλους του 2013
Μετά το καλό ντεμπούτο του στην Aragon
Νέα 01/10/2013 - 18:07

O 30χρονος Luca Scassa - ο οποίος πήρε τη θέση του Karel Abraham μετά τον τραυματισμό του τελευταίου στην Indy - θα παραμείνει στην τσέχικη ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Άλλωστε, όπως είχε ξεκαθαρίσει ο Karel Abraham Sr. το μέλλον του Ιταλού θα εξαρτάτο εν πολλοίς από την παρουσία του στην ισπανική πίστα.

 

Η επιβεβαίωση ότι θα παραμείνει στην Cardion AB μέχρι το τέλος της σεζόν, ήρθε από το γεγονός ότι ο Scassa κατάφερε να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα του από την 22η θέση στην 17η στον αγώνα, χάνοντας για δυο θέσεις τη δυνατότητα να πάρει τους πρώτους του βαθμούς! "Στην αρχή του Σ/Κ ο Luca δεν είχε καμμία εμπειρία και λόγω του ότι είναι πιο ψηλός και πιο βαρύς από τον Karel, έπρεπε να ρυθμιστεί αλλιώς η μοτοσυκλέτα", εξήγησε ο Marco Grana, ο αρχιμηχανικός της ομάδας.

 

Luca είναι πολύ ενθουσιασμένος με τη μοτοσυκλέτα και καταφέραμε μικρές βελτιώσεις", συνέχισε. "Στην αρχή του αγώνα σταθήκαμε άτυχοι, με τους Petrucci και Laverty να κολλάνε μπροστά κι έχασε περίπου δέκα δευτερόλεπτα. Παρά ταύτα ανέβασε στροφές κι άρχισε να περνάει τους μπροστά του! Το γεγονός ότι ο Luca κατάφερε να αλλάξει από τα Supersport σε μια από τις δυνατότερες μοτοσυκλέτες του κόσμου, είναι μια καλή βάση για τους επερχόμενους αγώνες, στους οποίους και θα είναι μαζί μας".

 

Επόμενο άρθρο »

O Σταθακόπουλος στο Παγκόσμιο Championkart

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Paddock girls!

Χορηγοί