• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Paddock girls!
Τα κορίτσια της Ισπανίας
Νέα 01/10/2013 - 17:31

Μετά από έναν απαιτητικό όσο και συναρπαστικό αγώνα, πριν δυο 24ωρα, στην πίστα της Aragon, οι αναβάτες όλων των κατηγοριών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ξεκουράζονται ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των τριών απανωτών GP, αρχής γενομένης με τον αγώνα στη Sepang στις 10 Οκτωβρίου.

 

Ο Jorge Lorenzo δεν κατάφερε να συνεχίσει το τελευταίο του σερί των δυο συνεχόμενων νικών, με τον Ισπανό να ξεκινάει εντυπωσιακά τον προχτεσινό αγώνα, αλλά σε κανένα σημείο να μην μπορεί να επαναλάβει το απίστευτο επίτευγμα του Misano, όταν στον πρώτο γύρο είχε αφήσει άναυδους τους αντιπάλους του, στο +1.2δ! O διαβασμένος Marquez έμεινε κοντά του, συνήλθε γρήγορα από το λάθος του στα φρένα στον έκτο γύρο - θέτοντας εκτός μάχης τον Pedrosa - και ψαλίδισε τη διαφορά των σχεδόν δυο δευτερολέπτων, για να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη κι ένα προβάδισμα 39 βαθμών στη βαθμολογία!

 

Πάντως πολλά ενδεχομένως να αλλάξουν, καθώς στον επόμενο αγώνα - στη Μαλαισία - αναμένουμε το πόρισμα της Επιτροπής Αγώνων που ερευνά το περιστατικό ανάμεσα σε Pedrosa και Marquez και οδήγησε στην πτώση του πρώτου. Μέχρι τότε, μπορείτε να απολαύσετε μια πλούσια συλλογή από τα όμορφα paddock girls που στόλισαν με την παρουσία τους την Aragon!

 

Επόμενο άρθρο »

Μένει ο Scassa μέχρι τέλους του 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Ονειρευόμουν το βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα