• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Τον ακούμπησα ελάχιστα...
Ξεκίνησε έρευνα η Επιτροπή Αγώνων
Νέα 29/09/2013 - 20:16

Με το τέλος του αγώνα στην Aragon, στο πρώτο πράγμα που αναφέρθηκε ο θριαμβευτής στην ισπανική πίστα, Marc Marquez, ήταν στο περιστατικό που συνέβη στους πρώτους γύρους του αγώνα ανάμεσα στον ίδιο και τον ομόσταυλό του.

 

Dani με πέρασε, αλλά μετά από δυο-τρεις γύρους είδα ότι ήμουν λίγο πιο γρήγορος", ξεκίνησε να λέει ο αναβάτης-φαινόμενο του HRC. "Λίγο πριν μπούμε στην ευθεία φρέναρα και τον ακούμπησα λίγο. Αμέσως σήκωσα τη μοτοσυκλέτα (σ.σ. και ανοίχτηκε σ' εκείνο το σημείο)... τον ακούμπησα ελάχιστα και βγήκα εκτός γραμμής. Μετά τον αγώνα, η ομάδα μου είπε ότι ακούμπησα το καλώδιο του traction control. Είναι λίγο περίεργο. Δεν έχει ξανασυμβεί. Μετά που άνοιξε το γκάζι έπεσε. Δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί είναι τόσο ασυνήθιστο!"

 

Στη συνέχεια ο Marc παραδέχτηκε ότι ένιωσε πολύ άσχημα για τον Pedrosa, ο οποίος γιορτάζει σήμερα τα 28α γενέθλιά του. "Είμαι πολύ απογοητευμένος. Είναι ο ομόσταυλός μου. Έγινε κάτι που δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ", συνέχισε ο 20χρονος. "Αλλά μόλις συνέβη αυτό αμέσως σήκωσα τη μοτοσυκλέτα και πήγα ευθεία. Σκεφτόμουν ότι οκ, θα πάρω ρίσκο αλλά μόνο για μένα. Μετά είδα την πτώση και ήμουν πολύ μπερδεμένος, αλλά στη συνέχεια μου είπαν οι άνθρωποι της ομάδας ότι ενδεχομένως τον ακούμπησα ελάχιστα και πρέπει να δουν που έγινε η επαφή".

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Marquez χάνει στα φρένα καθώς εμπλέκεται σε μονομαχίες με άλλους αναβάτες. Παρόμοιο λάθος έκανε και στο Misano. "Μετά το Misano είπα ότι θα το φροντίσω αυτό. Αλλά εδώ το λάθος ήταν λιγάκι διαφορετικό, διότι φρέναρα νωρίτερα αλλά όταν ήμουν πίσω από τον Dani και τον Jorgeκλείδωσε λίγο το μπροστινό και αμέσως άφησα το φρένο, αλλά ήμουν με μεγάλη ταχύτητα. Ωστόσο ναι, πρέπει να προσέχω, διότι ήδη έχω κάνει πολλά λάθη. Κάποιες πίστες είναι καλύτερες και κάποιες χειρότερες. Δεν χωρά αμφιβολία ότι το λάθος ήταν δικό μου, αλλά η επαφή ήταν σαν να μην συνέβη..."

 

Μετά το τέλος του αγώνα, η Επιτροπή Αγώνων έκανε γνωστό με σχετική ανακοίνωση, ότι ερευνά το συμβάν ανάμεσα στους δυο Ισπανούς, έχοντας στα χέρια της περισσότερες τεχνικές πληροφορίες.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θετική η τρίτη θέση

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Βήμα Τίτλου ο Marquez!

Χορηγοί