• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Εκκίνηση-αστραπή!
Είναι πολύ σημαντικό ένα δυνατό ξεκίνημα
Νέα 28/09/2013 - 22:34

Ο Dani Pedrosa υπογράμμισε ότι μια πολύ δυνατή εκκίνηση θα είναι αποφασιστικής σημασίας στον αυριανό αγώνα, με τον Ισπανό άσο να θέλει να επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο στην ισπανική πίστα.

 

Ο Jorge Lorenzo είναι αυτός ο οποίος στους πρόσφατους αγώνες ξεκινάει με τρομερή ταχύτητα στους πρώτους γύρους, με τον Pedrosa να δείχνει αποφασισμένος να ακολουθήσει τον συμπατριώτη του.

 

"Σήμερα είχαμε μια πολύ καλή απόδοση στις κατατακτήριες, αν και ενδεχομένως η θέση μας να μην καταδεικνύει κάτι τέτοιο", ξεκίνησε να λέει ο βετεράνος της Honda, οποίος πήρε την τρίτη θέση στις κατατακτήριες, πίσω από τους Marquez και Lorenzo.

 

"Είμαι χαρούμενος με το χρόνο μου και αύριο σημαντικό ρόλο θα παίξει να ξεκινήσουμε δυνατά, καθότι η πρώτη στροφή είναι πολύ κοντά στην εκκίνηση", συνέχισε να λέει ο Dani Pedrosa, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μετά τον αγώνα στο Le Mans, στα μέσα Μαΐου! "Παράλληλα, υψίστης σημασίας θα είναι και η φθορά των ελαστικών και θα είναι σημαντικό να τα διαχειριστούμε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3: Συγκλονιστικός Rins!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Άλλο πράγμα ο ένας γρήγορος γύρος...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα