• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3: Συγκλονιστικός Rins!
Απίστευτη pole για τον Ισπανό, με χρόνο κάτω από το 1:59!
Νέα 28/09/2013 - 11:06

Ο Alex Rins ήταν πραγματικά συγκλονιστικός στις σημερινές κατατακτήριες της Moto3, οι οποίες άνοιξαν την αυλαία νωρίτερα το μεσημέρι στην πίστα της Aragon. Ο Ισπανός, μέσα στην πατρίδα του, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις βελτιωμένες - σε σχέση με το πρωί - συνθήκες πίστας και με τον 14ο γύρο του έγραψε ένα εκπληκτικό 1:58.571, ένα νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου για την Aragon!

 

Ο Ισπανός της Estrella Galicia έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή, μιας και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Luis Salom, έμεινε χαμηλά στην όγδοη θέση και 1.7δ πίσω από τον τρομερό χρόνο του Rins! Άλλοι δυο Ισπανοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να πλησιάσουν το χρόνο του τελευταίου, με τον Vinales - δεύτερος στη βαθμολογία δυο βαθμούς μπροστά από τον poleman - και τον Marquez να συμπληρώνουν την πρώτη σειρά, με διαφορά που έφτασε τα εφτά δέκατα!

Από εκεί και κάτω οι διαφορές ήταν πάνω από 1.3δ, με τον Philipp Oettl να συνεχίζει την εντυπωσιακή του παρουσία στην πίστα της Aragon, ανοίγοντας αυτός τη δεύτερη σειρά, στην - με διαφορά - καλύτερή του παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Efren Vazquez, με τον Folger να ακολουθεί λίγο πιο πίσω ολοκληρώνοντας με πάρα πολύ καλό τρόπο τις σημερινές κατατακτήριες, δεδομένου ότι είχε υποβληθεί σε εγχείριση στο πόδι του μετά την πτώση του στο Misano. Ο Θανάσης Σίσσης ήταν πολύ καλός στις σημερινές κατατακτήριες, θέλοντας να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στη Red Bull KTM Ajo και του χρόνου, με τον νεαρό αναβάτη να καταλαμβάνει την ένατη θέση, με τον καλύτερο προσωπικό του χρόνο στα 2:00.337!

 

Πολύ καλή η Ana Carrasco πήρε την 16η θέση, με τον Jack Miller να είναι πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό και να ολοκληρώνει στην 20η μόλις θέση! Ο I.Vinales που ήταν εξαιρετικός το πρωί στο μισό-μισό, έμεινε 2.7 πίσω από την κορυφή και θα ξεκινήσει 23ος, ενώ και η Maria Herrera - η δεύτερη κοπέλα της κατηγορίας - κυμάνθηκε στους ίδιους χρόνους με χτες κι έτσι πήρε την 31η θέση στην κατάταξη.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Ζέσταμα: Απειλεί ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Εκκίνηση-αστραπή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα