• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2: 1η pole για τον Terol!
Στην πρώτη σειρά ο Espargaro, μόλις 13ος ο Redding!
Νέα 28/09/2013 - 21:46

Μια ημέρα μετά τα γενέθλιά του, ο Nico Terol έκανε ένα πολύ ωραίο δώρο στον εαυτό του κερδίζοντας την πρώτη του pole position στη Moto2, χάρη στο 1:53.812 που έκανε σήμερα στην Aragon.

 

Λίγο πιο πίσω, στη δεύτερη θέση ο Tito Rabat, ενώ στην πρώτη σειρά και ο Pol Espargaro ο οποίος βελτιώθηκε την κατάλληλη στιγμή και θα έχει την ευκαιρία να πάρει ακόμα και το προβάδισμα στη βαθμολογία, σε ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Redding.

 

Ο τελευταίος συνεχίζει να απογοητεύει καθώς θα βρεθεί δέκα ολόκληρες θέσεις κάτω από τον μεγάλο του αντίπαλο, με τον Nakagami να ανοίγει τη δεύτερη σειρά δίπλα στους Torres και Simone Corsi. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 πέρυσι, Sandro Cortese τα πήγε πολύ καλά και θα είναι ένατος στο αυριανό grid, ισοφαρίζοντας την καλύτερή του επίδοση σε κατατακτήριες φέτος. Να σημειώσουμε ότι ο Redding αποφάσισε να κάνει τώρα επέμβαση στο τραυματισμένο του χέρι - προτού μπούμε στην τελική ευθεία με τους τρεις συνεχόμενους αγώνες του Οκτωβρίου - και γι' αυτό το λόγο ο Βρετανός παρουσιάζει αυτή την απόδοση.

 

Η pole position του Terol είναι η ένατη της καριέρας του και η πρώτη του μετά από το 2011 στη Μαλαισία, χρονιά κατά την οποία είχε κατακτήσει τον Τίτλο στα 125cc. Πλέον, στόχος για τον Ισπανό είναι να πετύχει τη δεύτερή του νίκη μετά από αυτή στην ολοκαίνουργια πίστα του Austin, στο δεύτερο αγώνα της φετινής χρονιάς.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Άλλο πράγμα ο ένας γρήγορος γύρος...

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό!

Χορηγοί