• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό!
"Ο ρυθμός μας είναι κοντά με των Jorge, Dani και Marc"
Νέα 28/09/2013 - 20:25

Ο Valentino Rossi ήταν σε πολύ καλή ημέρα στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Aragon, καθώς ο Ιταλός σούπερ-σταρ κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση στον τρίτο ισπανικό γύρο της σεζόν.

 

Ο ταχύτερος γύρος του Rossi ήταν στο 1:47.762, μόλις 0.158 πιο αργός από τον Marquez και ο Ιταλός ήταν πολύ χαρούμενος με την καλύτερη φετινή του απόδοση σε κατατακτήριες δοκιμές. Ο Vale μπορεί να έχασε για μόλις 5 χιλιοστά την πρώτη σειρά, ωστόσο είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να καταφέρει να διεκδικήσει μια θέση στο αυριανό βάθρο.

 

"Έχω καλή αίσθηση και βελτίωσα πολύ το ρυθμό μου, όπως και την ικανότητά μου στο φρενάρισμα", σχολίασε ο Rossi. "Παράλληλα βελτιωθήκαμε αρκετά και στην πρόσφυση του πίσω ελαστικού, σε μεγάλη απόσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν καλές οι κατατακτήριες για εμένα και το διασκέδασα πολύ. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και είμαστε μόλις ένα δέκατο από την κορυφή, έτσι είμαστε όλοι κοντά!"

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις αυριανές συνθήκες, με τη βροχή ενδεχομένως να κάνει την εμφάνισή της το βράδυ και τα πράγματα να αλλάξουν το μεσημέρι στον αγώνα. "Σίγουρα σήμερα οι συνθήκες μας βοήθησαν", συνέχισε ο Ιταλός άσος. "Με λίγους βαθμούς κάτω, είμαστε πιο ανταγωνιστικοί με τη Yamaha. Ο ρυθμός μου είναι πολύ κοντά με αυτόν των Jorge, Marc και Dani, αλλά ξέρουμε ότι είναι πολύ γρήγοροι κι έτσι για να μείνουμε κοντά τους πρέπει να βελτιωθώ και πάλι αύριο".

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: 1η pole για τον Terol!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Το 7 το καλό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα