• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Το 7 το καλό!
"Οι μικρές λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά!
Νέα 28/09/2013 - 20:01

Ο Marc Marquez πέτυχε την έβδομη φετινή του pole στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αφήνοντας ελάχιστα πίσω του τον Jorge Lorenzo και τη Yamaha του. Ο χρόνος του 20χρονου ήταν το εκπληκτικό 1:47.804 που διέλυσε το ρεκόρ ταχύτερου γύρου που κρατούσε ο Stoner από το 2011, με 1:48.451!

 

Ο τρομερός γύρος του Marquez ήρθε στο τελευταίο λεπτό των συναρπαστικών κατατακτηρίων, κρατώντας στη δεύτερη θέση τον Lorenzo για μόλις 10 χιλιοστά του δευτερόλεπτου! Ο Marquez - ο οποίος έχει χάσει τους δυο τελευταίους αγώνες σε Silverstone και Misano από τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή - έχει ως στόχο του να ακολουθήσει τον δυνατό ρυθμό που συνηθίζει να δίνει από το ξεκίνημα ο Jorge Lorenzo.

 

"Ήταν μια αμφίρροπη διαδικασία. Καταφέραμε και πήραμε τη μέγιστη απόδοση από τα ελαστικά και αυτό ήταν το κλειδί για την pole position", ξεκίνησε να λέει ο 20χρονος αναβάτης. "Οι μικρές λεπτομέρειες ήταν αποφασιστικής σημασίας σήμερα το απόγευμα. Είμαι χαρούμενος γιατί κατάφερα να πετύχω το στόχο μου που ήταν η πρώτη σειρά και το να έχω την pole είναι ένα μπόνους. Το σημαντικό αύριο είναι να κάνω καλό ξεκίνημα και να παραμείνω ήρεμος στους πρώτους γύρους. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη στρατηγική για τον αγώνα. Ξέρω ότι - όπως και τις προηγούμενες φορές - ο Lorenzo θα πιέσει δυνατά από την αρχή, αλλά θα δούμε. Θα προσπαθήσω να τον ακολουθήσω, αν δεν τα καταφέρω θα περιμένω και θα προσπαθήσω για τον καλύτερο τερματισμό".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon KAT: Ο Marquez στην pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα