• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon ΕΔ3: "Χαμένη" διαδικασία
Δεν άλλαξαν οι χρόνοι από χτες, 1ος ο Rossi στο μισό-μισό
Νέα 28/09/2013 - 12:38

Τα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά - τα τελευταία που μετράνε στα συνδυασμένα αποτελέσματα για να βγουν οι δέκα πρώτοι - ήταν λίγο-πολύ μια αδιάφορη διαδικασία, με τους περισσότερους αναβάτες του grid να περιορίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο γκαράζ τους, δίχως να θέλουν να ρισκάρουν στις περίεργες αυτές συνθήκες.

 

Χτες το βράδυ η βροχή είχε κάνει την εμφάνισή της πάνω από την ισπανική πίστα, η πρόσφυση της οποίας - παρά τον ήλιο που εν τω μεταξύ είχε βγει - ήταν πολύ χαμηλή σήμερα το πρωί. Οι χρόνοι λοιπόν που καθορίζουν τους πρώτους δέκα είχαν ήδη αποφασιστεί από χτες, με μόνο τους Bradley Smith, Hiroshi Aoyama, Luca Scassa και Claudio Corti να συμπληρώνουν διψήφιο αριθμό γύρων, μιας και ήταν αυτοί που τόλμησαν και βγήκαν πρώτοι στην πίστα.

 

Τους δέκα που περνούν στις ΚΑΤ2 μπορείτε να δείτε στο πρώτο συνοδευτικό μας αρχείο, με τον Valentino Rossi να είναι αυτός που στις ΕΔ3 έκανε τον καλύτερο χρόνο, 1.50.464, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Alvaro Bautista. Ο Hayden ανέβηκε ως την τρίτη θέση, με τους Espargaro και Bradley Smith να κλείνουν την πεντάδα. Από τους πρώτους τέσσερεις της χτεσινής ημέρας, οι Marc Marquez και Jorge Lorenzo βγήκαν για να ξεμουδιάσουν ουσιαστικά, χωρίς να γράψουν χρόνο, ενώ οι Stefan Bradl και Dani Pedrosa δεν φάνηκαν πάνω στις μοτοσυκλέτες τους. Στο γκαράζ του έμεινε και ο Cal Crutchlow.

 

Στο πρώτο αρχείο δείτε τα συνδυασμένα αποτελέσματα, ενώ στο δεύτερο αυτά των ελεύθερων δοκιμών 3.

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2 ΕΔ3: Ο Terol την πρωτιά

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3 ΕΔ3: 1ος ο I.Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα