• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto2 ΕΔ3: Ο Terol την πρωτιά
Βελτιωμένες οι συνθήκες, 4ος ο Espargaro, 7ος ο Redding
Νέα 28/09/2013 - 13:15

Τα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά της μεσαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος (Moto2) ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί στην ισπανική πίστα της Aragon, με τους αναβάτες της κατηγορίας να ευνοούνται από τη σχεδόν στεγνή πίστα, ειδικά στο τέλος και αρκετοί από αυτούς να κατεβάζουν χρόνους σε σχέση με χτες!

 

Πρώτος και καλύτερος ο Nico Terol, ο αναβάτης του Aspar που έγινε 25 χρόνων χτες, ο οποίος κατάφερε να ρίξει έξι δέκατα το χρόνο του από χτες και είναι ο μόνος αναβάτης της Moto2 που έπεσε κάτω από το φράγμα του 1:54! Πίσω του ο Tito Rabat, στη δεύτερη θέση αλλά με διαφορά σχεδόν μισό δευτερόλεπτο από τον συμπατριώτη του.

 

Στις επόμενες δυο θέσεις έχουμε δυο ακόμα Ισπανούς, με τον Jordi Torres αλλά και τον Pol Espargaro να κατεβάζουν τους χτεσινούς τους χρόνους και να φιγουράρουν στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα. Ο Espargaro σαφώς θέλει να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει στην ισπανική πίστα και να κάνει πιο μετά το απόγευμα έναν καλό χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές. Ο μεγάλος του αντίπαλος στη μάχη για τον Τίτλο, Scott Redding, έμεινε έβδομος καταφέρνοντας να βελτιώσει μόλις ένα περίπου δέκατο το χτεσινό του χρόνο.

 

Πιο πάνω από τον Βρετανό, στην 5η θέση ο Mattia Pasini και λίγο πιο κάτω ο Thomas Luthi. Ο Nakagami δεν βελτίωσε το χτεσινό του χρόνο και ήταν 8ος σήμερα το πρωί, ωστόσο κρατάει τη δεύτερη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Johann Zarco και XavierSimeon.

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Εντυπωσιακά πλαγιάσματα!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon ΕΔ3: "Χαμένη" διαδικασία

Χορηγοί