• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3 ΕΔ3: 1ος ο I.Vinales
Έβρεξε το βράδυ, στο μισό-μισό η πίστα
Νέα 28/09/2013 - 12:15

Η πρώτη σημερινή διαδικασία της μικρής κατηγορίας έγινε σε συνθήκες μισό-μισό, καθώς οι χτεσινές προβλέψεις για βροχή το βράδυ επαληθεύτηκαν. Έτσι λοιπόν, με τον καιρό να παίζει το ρόλο του πάνω από την ισπανική πίστα, οι συνθήκες δεν βοήθησαν τους οδηγούς της Moto3 να φτάσουν τους χτεσινούς τους χρόνους.

 

Στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες, ο Isaac Vinales έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην πρώτη θέση, χάρη στον δέκατο γύρο του, αφήνοντας τον πολύ καλό σ' αυτές τις συνθήκες, John Mcphee, στη δεύτερη θέση με διαφορά στο 0.210. Ο McPhee ήταν και ο μοναδικός μη Ισπανός αναβάτης στην πρώτη πεντάδα, την οποία ολοκλήρωσαν οι Marquez, Maverick Vinales και Alex Rins.

 

Στην έκτη θέση ο Niccolo Antonelli, η τρίτη Honda που πλασάρεται στην πρώτη δεκάδα, με τον Niklas Ajo να ακολουθεί σχεδόν τρία δέκατα από τον Ιταλό. Συνεχίζει τις καλές χτεσινές του εμφανίσεις ο Philipp Oettl, ο οποίος και σήμερα πήρε θέση στη δεκάδα (8ος) μπροστά από τον Binder και τον δικό μας, τον Θανάση Σίσση, ο οποίος είχε καταφέρει για σύντομο διάστημα να προηγηθεί στους χρόνους.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon ΕΔ3: "Χαμένη" διαδικασία

« Προηγούμενο άρθρο

SBK KAT2: Δυνατός στο τέλος ο Melandri!

Χορηγοί