• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευδιάθετος ο Pedrosa
"Κάναμε καλούς γύρους και βελτιώσαμε την αίσθησή μας"
Νέα 28/09/2013 - 00:05

Ο βετεράνος οδηγός της Repsol Honda, Dani Pedrosa, ήταν ευδιάθετος μετά το τέλος των δυο πρώτων ελεύθερων δοκιμών, όπου και κράτησε σταθερά την τρίτη θέση στην κατάταξη και στις δυο διαδικασίες.

 

Ο καλύτερος χρόνος του Pedrosa, στο 1:49.254, τον έβαλε πίσω από τον ομόσταυλό του αλλά και τον Γερμανό της LCR Honda, Stefan Bradl, μένοντας 0.267 πίσω από τον rookie της χρονιάς. Ο 27χρονος αναβάτης, ο οποίος γίνεται ακριβώς 28 την Κυριακή, ημέρα όταν θα διεξαχθεί ο αγώνας, ισοβαθμεί στην ίδια θέση με τον Lorenzo στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος, με πέντε αγώνες να απομένουν για το τέλος.

 

"Είμαι χαρούμενος διότι σήμερα ένιωσα άνετα στην πίστα, κάναμε μερικούς καλούς και γρήγορους γύρους και βελτιώσαμε σε σημαντικό βαθμό την αίσθησή μας", υπογράμμισε ο Ισπανός άσος. "Δεν καταφέραμε να βγούμε στην πίστα και να "γυρίσουμε" με το πίσω σκληρό ελαστικό. Αύριο θα δουλέψουμε σ' αυτό, για να αποφασίσουμε ποια γόμα θα χρησιμοποιήσουμε. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα μικρό θετικό βήμα, όσον αφορά στην προετοιμασία μας για τον αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

Jorge: Θέμα με τα φρένα

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Μέτρια αρχή για τον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα