• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Μέτρια αρχή για τον Rossi
"Δυσκολευτήκαμε περισσότερο απ' ότι περιμέναμε"
Νέα 27/09/2013 - 23:39

Μέτριο και δύσκολο το ξεκίνημα του Valentino Rossi στον 14ο γύρο του φετινού Πρωταθλήματος στην πίστα της Aragon, με τον Ιταλό εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να χάνει σχεδόν το μισό χρόνο του στις ΕΔ2 εξαιτίας ενός προβλήματος με το φρένο του!

 

Ο Vale παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε περισσότερο απ' ότι περίμενε στην ισπανική πίστα, εκεί όπου ολοκλήρωσε την ημέρα στην έβδομη θέση, 0.922 πίσω από τον ταχύτερο γύρο του Marc Marquez. Το πρωί είχε ξεκινήσει καλύτερα ο Ιταλός, ωστόσο το απόγευμα μια σειρά από προβλήματα - με τα φρένα και την πρόσφυση - τον άφησαν χαμηλά.

 

"Δυσκολευτήκαμε περισσότερο απ' όσο περιμέναμε. Στο τεστ του Ιουνίου οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, είχαμε περισσότερη πρόσφυση, η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη και τα πράγματα πιο καλά", άρχισε να λέει ο Ιταλός σούπερ-σταρ. "Σήμερα υποφέραμε πολύ και ειδικά το απόγευμα είχα πολλά θέματα, ειδικά αυτό με τα φρένα μου κόστισε σχεδόν τη μισή διαδικασία!"

 

"Στο τέλος βγήκα με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα κι έκανα μερικούς γύρους για να βρω ρυθμό", συνέχισε ο Rossi. "Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε πιο γρήγορα, αλλά για την ώρα το πίσω ελαστικό - μετά από μερικούς γύρους - αρχίζει να γλιστράει και δεν μπορείς εύκολα να κοντρολάρεις τη μοτοσυκλέτα".

 

Επόμενο άρθρο »

Ευδιάθετος ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Χαμηλά τα επίπεδα πρόσφυσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα