• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Ο Laverty με τη full ART
"Θεωρώ ότι θα έχω καλύτερα αποτελέσματα"
Νέα 23/09/2013 - 11:12

Μετά το επιτυχημένο τεστ στο Misano, ο Michael Laverty επιβεβαίωσε ότι θα αγωνίζεται με την ART μοτοσυκλέτα της PBM, για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

 

Ο Ιρλανδός αγωνιζόταν μέχρι σήμερα με το πλαίσιο που είχε εξελίξει η ομάδα του (PBM) και κινητήρα της Aprilia, ωστόσο με τη μετακίνηση του Yonny Hernandez στην Pramac, ο Laverty εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και θα αγωνίζεται με τη full ART μοτοσυκλέτα της ομάδας.

 

Ο Laverty και η PBM είχαν τη δυνατότητα στο Misano να κάνουν συγκριτικό με τις δυο διαφορετικές μοτοσυκλέτες και όντας πιο ανταγωνιστικός με την ART, αποφάσισε να έχει αυτή στη διάθεσή του για τους εναπομείναντες αγώνες. "Το τεστ πήγε καλά, υπογραμμίσαμε τα θέματα με τη μοτοσυκλέτα για τα οποία έλεγα αυτό το διάστημα", σχολίασε ο Laverty.

 

"Έτσι, αντί να λέω ότι νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε αυτό ή το άλλο, μπορώ να πω 100% τι χρειάζεται αλλαγή για να είμαστε καλύτεροι. Δραστικές αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν πριν τους επόμενους αγώνες, έτσι αποφάσισα να πάρω την ART με την οποία πιστεύω ότι θα έχω καλύτερα αποτελέσματα", πρόσθεσε.

 

Με την αλλαγή μοτοσυκλέτας, παρουσιάζεται μια καινούργια πρόκληση για τον Laverty, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος. "Είναι μια εντελώς νέα μοτοσυκλέτα στην οδήγηση και το στήσιμο! Ανυπομονώ να βρεθώ στην Aragon και να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω!"

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Lorenzo vs Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Spies: Η σχέση μου με τη Ducati είναι τέλεια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα