• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Lorenzo vs Marquez!
Η μάχη συνεχίζεται σε ισπανικό έδαφος
Νέα 23/09/2013 - 13:49

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo θα έχει την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από τον Marc Marquez, στον επόμενο αγώνα Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί μέσα στην πατρίδα τους, στην πίστα της Aragon.

 

Ο Lorenzo είναι ο θριαμβευτής των δυο τελευταίων αγώνων, ωστόσο ο Marquez περιορίζει τη ζημιά τερματίζοντας και στις δυο περιπτώσεις στη δεύτερη θέση. Ο Ισπανός της Yamaha γνωρίζει καλά ότι για να έχει ελπίδες να τερματίσει αυτός πρώτος στη βαθμολογία, πρέπει να κερδίσει στους εναπομείναντες αγώνες, ένας στόχος διόλου εύκολος δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλός του.

 

Εκείνος που καραδοκεί να εκμεταλλευτεί τη μάχη ανάμεσα στους δυο προαναφερθέντες, είναι ο Dani Pedrosa, ο Ισπανός άσος της Honda ο οποίος όμως πρέπει να ξεπεράσει τα προβλήματα πρόσφυσης που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Όπως και να έχει, ο Pedrosa είναι αναμφίβολα ανάμεσα στα φαβορί για νίκη, πάνω στην RC213V του.

 

Ο Valentino Rossi θέλει να σταματήσει το σερί των τέταρτων θέσεων που έχει στους τελευταίους αγώνες, έχοντας βλέψεις για το βάθρο στην Ισπανία, αφού βελτίωσε τη σταθερότητα της μοτοσυκλέτας του στα φρένα, στο τεστ του Misano. Τη χαμένη του φόρμα θέλει να βρει ο Cal Crutchlow, την ώρα που οι Stefan Bradl και Alvaro Bautista ετοιμάζονται για τη μάχη της Aragon με ανεβασμένο ηθικό, μετά την πρόοδο που σημείωσαν στο τεστ του Misano.

 

Το αξιοσημείωτο στον επόμενο αγώνα, είναι το γεγονός ότι ο Yonny Hernandez θα βρεθεί πάνω στη Desmosedici του Ben Spies, με τον Κολομβιανό να αντικαθιστά τον Αμερικανό τραυματία για το υπόλοιπο της σεζόν. Τα όποια θετικά βήματα από το τεστ του Misano θα θέλει να εκμεταλλευτεί το δίδυμο της Ducati, με τους Nicky Hayden και Andrea Dovizioso να θέλουν όσο τίποτα να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και να παλέψουν στα ίσα με τα άλλα δυο εργοστάσια.

 

Στην Cardion AB απών θα είναι ο Karel Abraham, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Luca Scassa στην Aragon, ενώ το κενό από την απουσία του Yonny Hernandez στην PBM, θα καλύψει ο Damian Cudlin, ο οποίος επιστρέφει στο MotoGP. Ο Laverty θα έχει στη διάθεσή του τη full ART - με την οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ο Hernandez - ενώ ο Aleix Espargaro θα θέλει να επανορθώσει για το λάθος του στο Misano και να πάρει και πάλι τον άτυπο τίτλο της καλύτερης CRT, ο οποίος την τελευταία φορά πήγε στον Colin Edwards.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Χάνει τη Laguna ο Loris Baz

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Ο Laverty με τη full ART

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα