• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: Η σχέση μου με τη Ducati είναι τέλεια!
Διαψεύδει τις φήμες που τον ήθελαν εκτός ομάδας το 2014
Νέα 23/09/2013 - 09:38

Πριν από μερικά 24ωρα, ο Ben Spies επανέλαβε ότι είναι πολύ δύσκολο έστω και να προλάβει τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, ωστόσο ο ίδιος τονίζει ότι θα είναι κανονικά στο grid του 2014 και μάλιστα με τη Ducati, αντίθετα με τα όσα φημολογούνταν τις προηγούμενες εβδομάδες!

 

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις στο στήθος του από το δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος στο Austin, ενώ παράλληλα είχε και πόνους στον ώμο του, τον οποίο είχε τραυματίσει στο GP της Μαλαισίας πέρυσι. Ο Spies κατάφερε να πάρει μέρος σε δυο μόλις αγώνες τη φετινή σεζόν κι ετοιμαζόταν να επιστρέψει μετά από πολύ καιρό στο γύρο της Indianapolis, όπου όμως είχε μια ακόμα πτώση που του στοίχισε τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

 

Ερωτηθείς για τον αντικαταστάτη του στην Pramac Ducati, Yonny Hernandez, ο οποίος και θα οδηγά τη Desmosedici του μέχρι το τέλος της χρονιάς, ο Spies απάντησε: "Του εύχομαι καλή τύχη. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία γι' αυτόν, δυστυχώς εις βάρος μου, αλλά ελπίζω να τα πάει καλά και να κάνει καλή δουλειά. Τώρα απλά παρακολουθώ απ' έξω τις εξελίξεις και περιμένω να δω πότε θα επιστρέψω. Προς το παρόν ο γιατρός δεν μου έχει δώσει ακριβή ημερομηνία".

 

"Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πως θα πάει η ανάρρωση. Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι στον τελευταίο αγώνα ή στο τελευταίο τεστ της χρονιάς, αλλά για την ώρα αυτό φαντάζει πολύ δύσκολο. Πρέπει όμως να περιμένουμε και να δούμε τι θα γίνει. Θα δω τον γιατρό και πάλι αυτές τις ημέρες και αυτός θα αποφασίσει πως θα κινηθούμε στη συνέχεια. Μιλάω με τη Ducati σε καθημερινή βάση και με ενημερώνουν για το τι γίνετε με τη μοτοσυκλέτα, τι θα δοκιμαστεί κτλ".

 

Τέλος, όταν στην επιφάνεια βγήκε το θέμα της απομάκρυνσής του από την Pramac Ducati, παρά το γεγονός ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, ο Spies αποκρίθηκε: "Η σχέση μου με τη Ducati είναι τέλεια. Δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως, από αυτά που διάβαζα. Ακούς και διαβάζεις τρελά σενάρια, αλλά μέχρι εκεί...".

 

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Ο Laverty με τη full ART

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Scassa στη θέση του Abraham

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα