• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Scassa στη θέση του Abraham
Για τον επόμενο γύρο στην Aragon
Νέα 22/09/2013 - 09:23

Ο Ιταλός Luca Scassa θα πάρει τη θέση του τραυματία Karel Abraham στον επόμενο αγώνα της Aragon. Ο πρώτος αγωνίζεται στην κατηγορία Supersport του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK πάνω σε Kawasaki.

 

Luca έχει αγωνιστεί σε πάνω από 50 αγώνες στο Πρωτάθλημα των SBK κι έχει την απαραίτητη εμπειρία να βρεθεί στο MotoGP", παρατήρησε ο ιδιοκτήτης της Cardion AB, Karel Abraham Senior. "Ήταν σημαντικό για εμάς να βρούμε έναν οδηγό που να μπορεί να διαχειριστεί μια μοτοσυκλέτα MotoGP και που να έχει εμπειρία από τις επόμενες πέντε πίστες του Πρωταθλήματος. Ο επόμενος αγώνας είναι στην Aragon, εκεί όπου ο Luca πέτυχε το καλύτερό του αποτέλεσμα στα Supersport. Στόχος μας είναι να τον κάνουμε να νιώσει άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα και να βελτιώνει σταδιακά το χρόνο του το Σ/Κ. Μετά θα αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε μαζί και στους εναπομείναντες αγώνες".

 

Ο Luca Scassa είναι 30 χρονών και ξεκίνησε την καριέρα του το 1999. Το 2003 ήταν Πρωταθλητής στα Superstock 600 στην Ιταλία και μετά έκανε το βήμα για την κατηγορία Superstock. Το 2007 αγωνίστηκε για λίγο στο Αμερικάνικο Πρωτάθλημα και το 2009 και 2010 βρέθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, την πρώτη χρονιά με Kawasaki και τη δεύτερη με Ducati. Το καλύτερό του αποτέλεσμα ήταν η έβδομη θέση (δυο φορές). Ο Luca επέστρεψε στα Supersport το 2011, κερδίζοντας μάλιστα τους δυο πρώτους αγώνες της σεζόν. Στο τέλος της χρονιάς ολοκλήρωσε στην πέμπτη θέση, την επόμενη χρονιά βρέθηκε στα BSB και επέστρεψε φέτος στα Supersport με Kawasaki. Δυο αγώνες πριν το τέλος της σεζόν, βρίσκεται στην έκτη θέση με 74 βαθμούς.

 

Επόμενο άρθρο »

Spies: Η σχέση μου με τη Ducati είναι τέλεια!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Espargaro στην NGM Forward

Χορηγοί