• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Espargaro στην NGM Forward
Ομόσταυλος με τον Colin Edwards
Νέα 22/09/2013 - 08:40

Η είδηση που πρώτο το motograndprix.gr αποκάλυψε - μέσω του Διευθυντή του περιοδικού MOTOGPWORLD, Δημήτρη Διατσίδη - ότι δηλαδή ο Aleix Espargaro πηγαίνει στην ομάδα της NGM Forward - αρχίζει πλέον να "παίζει" σε πολλά μέσα στο διαδίκτυο.

 

Ο Ισπανός αν μη τι άλλο, έχει αποδείξει τη δεινότητά του ως αναβάτης πάνω στη CRT μοτοσυκλέτα του Aspar, δίνοντας αρκετές φορές μάχη με τις εργοστασιακές Ducati και όντας σχεδόν ο ισόβιος "άτυπος" πρωταθλητής της CRT κατηγορίας. Από τη νέα χρονιά, ο Espargaro θα οδηγεί την πελατειακή Yamaha M1 μετά τη συμφωνία ανάμεσα στη Yamaha και την NGM Mobile Forward.

 

Ο Aleix ήθελε να φύγει από την ομάδα του Aspar, ωστόσο ο 24χρονος έπρεπε να εξαγοράσει το συμβόλαιό του, με το κόστος να υπολογιζόταν στα 600.000 ευρώ. Παρ' όλα αυτά, ο Espargaro και ο μάνατζέρ του, Alberto Valera (ο οποίος είναι και ο μάνατζερ του Jorge Lorenzo) κατάφεραν να μειώσουν το ποσό στις 400.000 ευρώ, χρήματα που είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η NGM Forward.

 

Τέλος, να τονίσουμε ότι και ο Randy de Puniet δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Aspar, προσδοκώντας το μέλλον του να ταυτιστεί με αυτό της Suzuki, ενώ εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον Eugene Laverty να παίρνει τη θέση του. Η Aprilia έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και θέλει να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα ως εργοστασιακή - και όχι ιδιωτική - συμμετοχή, και ίσως αυτό να ήταν το πειστικό επιχείρημα που έφερε και τον Nicky Hayden στην ομάδα, πάλι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του motograndprix.gr!

 

Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για τις μετεγγραφές αυτές, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Scassa στη θέση του Abraham

« Προηγούμενο άρθρο

H pole position στα Μέγαρα

Χορηγοί