• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έλαμψε ο Elias στα SBK!
"Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο!"
Νέα 16/09/2013 - 17:17

Ο Toni Elias έπεσε στα βαθιά αυτό το Σ/Κ στον εντέκατο γύρο Πρωταθλήματος SBK στην Τουρκία. Ο Ισπανός κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Fabrizio, ο οποίος εκδιώχθηκε από την Red Devils Roma και χωρίς προηγούμενη εμπειρία πάνω στην Aprilia RSV4, στα ελαστικά της Pirelli ή στο Πρωτάθλημα των SBK, τα κατάφερε εξαιρετικά!

 

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 τερμάτισε έκτος στο πρώτο σκέλος - μετά από μια αμφιλεγόμενη επαφή με τον Giugliano στο τέλος - και πέμπτος στο δεύτερο! Ο Elias απέδειξε τις ικανότητές του και απέναντι στο πρώην ομόσταυλό του (στην ομάδα του Gresini στο MotoGP) - Marco Melandri - τον οποίο κράτησε πίσω του για μεγάλο διάστημα στο 2ο αγώνα χάρη στο δυνατό του σημείο: τα φρένα, ενώ κατάφερε να περάσει στον τελευταίο γύρο τον άλλο εργοστασιακό της BMW, Chaz Davies.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με το πως πήγε η πρώτη μου εβδομάδα στα SBK!", τόνισε ο Ισπανός. "Με τόσο λίγη εμπειρία δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο, παρά το ότι ακόμα και τώρα σκέφτομαι πως να βελτιώσω τα αποτελέσματά μου! Στον πρώτο αγώνα ξεκίνησα νωθρά, αλλά βελτιώθηκα και πάλεψα μέχρι το τέλος. Ο δεύτερος αγώνας ήταν διαφορετικός. Ήμουν αποφασισμένος κι έκανα δυναμικό ξεκίνημα. Με κάθε γύρο που πέρναγε μάθαινα πως να διαχειρίζομαι τη μοτοσυκλέτα μου και - μπορώ να πω - και τη προσέγγιση των άλλων. Ελπίζω στη Laguna Seca να δείξω περισσότερα και ν' αποδείξω ότι αξίζω αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε".

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Test: 1ος με πτώση ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Είχαμε μόνο 2.5 ώρες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα