• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Είχαμε μόνο 2.5 ώρες!
Απέναντι σε 2 κορυφαίους οδηγούς που είχαν οδηγήσει εδώ
Νέα 16/09/2013 - 17:03

Ο Tom Sykes διατήρησε το προβάδισμά του στο Πρωτάθλημα των SBK, αυξάνοντάς το στους 8 βαθμούς, μιας και κατάφερε να τερματίσει πάνω από τον μεγάλο του αντίπαλο, Sylvain Guintoli. Ο Βρετανός ξεκίνησε καλά και στους δυο αγώνες και προηγούνταν μέχρι τα μισά, ωστόσο ο ρυθμός του έπεφτε βαθμιαία κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Laverty, κερδίζοντας και τα δυο σκέλη στη Τουρκία.

 

Ολοκληρώνοντας στην τρίτη και στη δεύτερη θέση, ο Sykes θα δήλωνε απογοητευμένος που δεν κατάφερε να πάρει μια νίκη στην Κωνσταντινούπολη, με μοναδική του αποζημίωση το γεγονός ότι διεύρυνε το προβάδισμά του στο βαθμολογικό πίνακα. "Δυο βάθρα σε μια πίστα που βρίσκομαι για πρώτη φόρα. Είχαμε στη διάθεσή μας μόλις 2.5 ώρες, απέναντι σε δυο κορυφαίους αναβάτες που έχουν προηγούμενη εμπειρία εδώ. Κάναμε μερικές αλλαγές στη μοτοσυκλέτα μας ανάμεσα στους δυο αγώνες και όλοι είδατε ότι στο δεύτερο δούλεψε κάπως καλύτερα", εξήγησε ο Βρετανός της Kawasaki.

 

"Στο δεύτερο ξεκίνησα πάλι δυνατά, αλλά μερικοί από τους αντιπάλους μας έκαναν καλύτερη διαχείριση στα ελαστικά τους κι έτσι ο Laverty μπόρεσε να με προλάβει. Δυστυχώς δεν είχα το σύνολο στο τέλος των αγώνων να αντεπιτεθώ για τη νίκη. Πιστεύω ότι μπορούμε να μάθουμε απ' αυτό και να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Πίεσα πολύ κι ένιωσα ότι αν πίεζα κι άλλο θα ξεπερνούσα το όριο. Οι αλλαγές που κάναμε εδώ, θα μας βοηθήσουν για τους μελλοντικούς αγώνες. Φεύγουμε με μεγαλύτερη διαφορά στους βαθμούς και αυτό μόνο καλό είναι!"

 

 

Επόμενο άρθρο »

Έλαμψε ο Elias στα SBK!

« Προηγούμενο άρθρο

H Suzuki στο τεστ του Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα