• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Suzuki στο τεστ του Misano
Σε καλό δρόμο ο De Puniet
Νέα 16/09/2013 - 16:44

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

Φωτογραφίες: Άκης Τεμπερίδης

 

O Nobuatsu Aoki ξεκίνησε πρωί -πρωί τις δοκιμές για την Suzuki του MotoGP, που αναμένεται να εμφανιστεί στο Πρωτάθλημα του 2015. Ο Davide Brivio, ο μάνατζερ της ομάδας έχει καλή διάθεση και η μικρή ομάδα μηχανικών δουλεύει με μεράκι. Μετά τις 12 το μεσημέρι ο #1 δοκιμαστής της ομάδας Randy De Puniet μπήκε στην πίστα και αμέσως κατέβασε χρόνους, πλησιάζοντας τις επιδόσεις των Ducati, γεγονός που δείχνει ότι η μοτοσυκλέτα ήδη είναι σε καλό δρόμο.

Ο Γάλλος οδηγός είπε στον απεσταλμένο μας ότι το μέλλον του στους αγώνες εξαρτάται από το πρόγραμμα της Ιαπωνικής εταιρίας και ο ίδιος προσπαθεί να τους πείσει να κάνουν μερικές έκτακτες συμμετοχές στους αγώνες του 2014. Ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει με την ομάδα του Aspar και την Aprilia την επόμενη χρονιά και ότι αν δεν καταφέρει κάτι με την Suzuki, δύσκολα θα τον δούμε σε Αγώνες του χρόνου.

Πάντως η τετρακύλινδρη εν σειρά χιλιάρα της Suzuki φαίνεται προσεγμένη και μέσα στην πίστα οι μικρές της διαστάσεις βοηθούν στην οδηγική συμπεριφορά. O ήχος της είναι ξεχωριστός, εντελώς διαφορετικός και από της Yamaha που έχει την ίδια διάταξη κινητήρα.

 

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Είχαμε μόνο 2.5 ώρες!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Test: Οι χρόνοι στις 15:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα