• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Test: Οι χρόνοι στις 15:00
Στη βρεγμένη πίστα μετά τη βραδινή βροχή
Νέα 16/09/2013 - 16:06

Το σημερινό τεστ στην πίστα του Misano, στην Ιταλία, δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, μιας και η χτεσινοβραδινή βροχή περιπλέκει τα πράγματα για τους αναβάτες και τους μηχανικούς τους. Την κατάσταση της ασφάλτου μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία.

 

Μαζί με τις κανονικές ομάδες του Πρωταθλήματος, το παρόν στις σημερινές δοκιμές δίνει και η Suzuki, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει της επιστροφής της στο MotoGP το 2015.

 

Άλλο ένα σημαντικό νέο είναι το γεγονός ότι ο Yonny Hernandez βρίσκεται στη σέλα της Desmosedici του Ben Spies, με τον Κολομβιανό να αντικαθιστά τον Αμερικανό για το υπόλοιπο της σεζόν (διαβάστε περισσότερα εδώ). Ο Michael Laverty θα οδηγεί τη μοτοσυκλέτα του Κολομβιανού.

 

Στους χρόνους, ο Marquez είναι μπροστά με 1:33.859 - ένα δευτερόλεπτο πάνω σχεδόν από το χρόνο που του χάρισε την pole position, αλλά κάτω από το ρεκόρ πίστας του Lorenzo από το 2011 - με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή (στη φωτό με την Μ1 του 2014) να ακολουθεί στη δεύτερη θέση, 0.327δ πίσω από τον rookie της χρονιάς. Τρίτος ο Crutchlow, 81 χιλιοστά μπροστά από τον Pedrosa ενώ άλλα 86 χιλιοστά πιο πίσω, στην 4η θέση, βρίσκεται ο Valentino Rossi. Ο δοκιμαστής της Suzuki, Randy de Puniet είναι στην 13η θέση και λίγο πάνω από δυο δευτερόλεπτα πίσω από την εργοστασιακή Honda του Marquez.


UPDATE: Στην πρώτη θέση - στους χρόνους στις 15:00 - έχει περάσει ο Jorge Lorenzo με 1:33.502, ενώ δεύτερος, με χρόνο ένα χιλιοστό καλύτερο από τον παραπάνω του Marquez, είναι ο Valentino Rossi, με τις δυο εργοστασιακές Yamaha να προηγούνται των Honda! Η πρωτότυπη Suzuki έχει πέσει μια θέση, με τον De Puniet να είναι 14ος και διαφορά σχεδόν στα 2.5δ από την κορυφή!

 

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στην τελευταία φωτογραφία!

 

 

Επόμενο άρθρο »

H Suzuki στο τεστ του Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Laverty: Περίεργο συναίσθημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα