• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laverty: Περίεργο συναίσθημα
Να κερδίζεις 2 αγώνες αλλά να ψάχνεις για δουλειά!
Νέα 16/09/2013 - 15:29

Νέα ώθηση στη μάχη για το φετινό Τίτλο, έδωσε στον Eugene Laverty η διπλή χτεσινή του νίκη στην Τουρκία, με τον Ιρλανδό να ανεβαίνει στην 3η θέση μόλις 26 βαθμούς πίσω από τον Tom Sykes. Ο Laverty μετρά ήδη έξι νίκες στο Πρωτάθλημα των SBK, πέντε περισσότερες από τον ομόσταυλό του Guintoli, ωστόσο αυτό φαίνεται ότι δεν είναι αρκετό, μιας και στο τέλος της σεζόν δεν θα είναι με την Aprilia, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω twitter:

 

"ΔΙΠΛΗ ΝΙΚΗ!! Είμαι τόσο χαρούμενος που κέρδισα και τους δυο αγώνες στην Κωνσταντινούπολη, κάτι που μας ξαναβάζει στη μάχη του Τίτλου. Το συναίσθημα όμως είναι παράξενο: να κερδίζεις δυο αγώνες αλλά να είσαι στο ψάξιμο για νέα δουλειά. Ενδιαφέρεται κανείς για έναν γρήγορο υπάλληλο το 2014;", έγραψε στο twitter του ο Laverty, του οποίου τη θέση στην ομάδα αναμένεται να πάρει ο Marco Melandri, παρά το ότι φήμες ήθελαν τον Laverty να κρατά τη θέση του αν τερμάτιζε τρίτος στη βαθμολογία.

 

Όσον αφορά τη χτεσινή μεγάλη του νίκη, τόνισε: "Η τελευταία μου διπλή νίκη ήταν στη Monza το 2011. Δεν το περίμενα, είμαι πολύ χαρούμενος ενώ και στους δυο αγώνες η μοτοσυκλέτα μας ήταν άριστα στημένη, ειδικά για το τέλος του αγώνα, όταν και τα ελαστικά είχαν φθαρεί. Βελτιωθήκαμε ακόμα πιο πολύ στο δεύτερο αγώνα και οδηγούσα πιο άνετα. Είμαι και πάλι στη μάχη για το Πρωτάθλημα, αλλά πάνω απ' όλα ανέκτησα την εμπιστοσύνη μου και αυτό με κάνει να ελπίζω πολύ για τους επόμενους γύρους".

 

Επόμενο άρθρο »

Misano Test: Οι χρόνοι στις 15:00

« Προηγούμενο άρθρο

Τελευταία νέα από το paddock @ Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα