• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Υπέκυψα (πάλι) στον Valentino
Θέλουμε ένα μικρό βήμα για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί
Νέα 02/09/2013 - 11:42

Για μια ακόμη φορά φέτος, σε μια επανάληψη των τριών τελευταίων αγώνων, ο Alvaro Bautista κόντραρε την εργοστασιακή Μ1 του Valentino Rossi, με τους δυο να δίνουν δυνατή μάχη για την τέταρτη θέση, η οποία πήγε στον Ιταλό θρύλο, με τον Bautista να περιορίζεται στην πέμπτη.

 

Μετά την ολοκλήρωση του γύρου στο Silverstone, ο Ισπανός αναβάτης του Gresini μπορεί να υπερηφανεύεται για το ότι έχει βρεθεί στο top-5 της κατάταξης τέσσερεις φορές φέτος! "Δυστυχώς για μια ακόμη φορά έπρεπε να υποκύψω στον Valentino, αλλά περάσαμε καλά εκεί έξω", σχολίασε ο Bautista, ο οποίος είχε ξεκινήσει από την όγδοη θέση του grid.

 

"Ο τελευταίος γύρος ήταν πολύ ωραίος, διότι πέρασε ο ένας τον άλλον αρκετές φορές, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα και με κέρδισε για 65 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Κρίμα, αλλά είμαι χαρούμενος διότι βελτίωσα και πάλι την αίσθησή μου με τη μοτοσυκλέτα εδώ. Τώρα πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα μικρό βήμα για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Ελπίζω να κάνουμε ακόμα ένα καλό αγώνα, στον εντός έδρας γύρο της ομάδας μου στο Misano", σχολίασε ο Ισπανός, ο οποίος πέρυσι στο Misano είχε κατακτήσει το παρθενικό του βάθρο στην κατηγορία!

 

Επόμενο άρθρο »

Με 2 Mahindra η Ambrogio στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Εκεί που δεν το περίμενα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα