• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με 2 Mahindra η Ambrogio στο Misano
Πέντε συνολικά Mahindra στο grid της Moto3!
Νέα 02/09/2013 - 12:27

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία της Moto3, η Mahindra ανακοίνωσε ότι θα εφοδιάσει με δυο μοτοσυκλέτες (MGP30) την Ambrogio Racing, την ομάδα με την οποία συνεργάζεται στην κατηγορία.

 

Ως εκ τούτου, από το Misano κι εξής οι αναβάτες της ομάδας, Luca Amato και Brad Binder θα έχουν τις MGP30 για τους εναπομείναντες έξι αγώνες της σεζόν. Συνολικά στο Misano θα εχουμε πέντε Mahindra MGP30! Εκτός από τους δυο προαναφερθέντες, τη νέα μοτοσυκλέτα θα έχουν στη διάθεσή τους οι εργοστασιακοί της Mahindra Racing: Miguel Oliveira - Efren Vazquez, όπως και η έκτακτη συμμετοχή Andrea Locatelli.

 

"Μέχρι στιγμής, έχουμε αποδείξει την αξιοπιστία και την απόδοση της MGP30 τη φετινή σεζόν", σχολίασε ο Mufaddal Choonia, CEO της Mahindra Racing. "Είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχουν κι άλλες επιτυχίες, ενώ η εξέλιξη συνεχίζεται τόσο στην Ελβετία όσο και στη Ινδία".

 

Ο ιδιοκτήτης της Ambrogio Racing, Fiorenzo Caponera, σχολίασε σχετικά: "Συνεχής στόχος μας είναι να βελτιώνουμε την απόδοση της ομάδας, αλλά και να δίνουμε στους αναβάτες μας τη δυνατότητα να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους. Η Mahindra είναι λίγο καιρό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά η αφοσίωση και τα εξαιρετικά αποτελέσματά της τη φετινή σεζόν, την κάνουν την ιδανική επιλογή για εμάς!"

 

Επόμενο άρθρο »

Το κούρεμα της νίκης!

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Υπέκυψα (πάλι) στον Valentino

Χορηγοί