• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Εκεί που δεν το περίμενα!
Έπεσα σε σημείο που ένιωθα ασφαλής
Νέα 02/09/2013 - 10:57

Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στο πρόσωπο του Andrea Dovizioso μετά το τέλος του χτεσινού αγώνα. Ο Ιταλός ενεπλάκη σε δυνατή μάχη με τον ομόσταυλό του και τον Bradley Smith, των οποίων κατάφερε να επικρατήσει στον 17ο γύρο του αγώνα και να περάσει στην 8η θέση.

 

Ένα γύρο όμως πριν το τέλος, ο Ιταλός αναβάτης της Ducati έχασε το μπροστινό κι έπεσε, χάνοντας τη δυνατότητα να τερματίσει και να προσθέσει κι άλλους βαθμούς στο ενεργητικό του. Να σημειώσουμε ότι μέχρι χτες, ο Dovi ήταν ο μοναδικός αναβάτης της κατηγορίας που είχε συγκεντρώσει βαθμούς σε όλους τους γύρους του Πρωταθλήματος!

 

"Ήταν πολύ κρίμα... είχα καλή στρατηγική και κατάφερα τόσο εγώ όσο και ο Nicky να μείνουμε κοντά στον Bradley για όλον τον αγώνα. Πριν την τελευταία στροφή προσπάθησα να φτιάξω μια διαφορά, αλλά έχασα το μπροστινό σ' ένα σημείο που δεν το περίμενα κι ένιωθα ασφαλής!", υπογράμμισε ο Dovizioso, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά ενδεχομένως να μπήκε με μεγαλύτερη ταχύτητα.

 

"Είμαι πραγματικά απογοητευμένος διότι είχα την όγδοη θέση, που ξέραμε ότι θα ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον αγώνα, αυτό το Σ/Κ. Έχασα μερικούς βαθμούς στο Πρωτάθλημα και λυπάμαι πολύ για τους μηχανικούς μου", ολοκλήρωσε τα λεγόμενά του ο Ιταλός.

 

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Υπέκυψα (πάλι) στον Valentino

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Το καλύτερο που μπορούσαμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα