• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Το καλύτερο που μπορούσαμε!
Δεν μπορούσαμε κάτι παραπάνω από την 8η θέση
Νέα 02/09/2013 - 10:27

Στο τέλος του συγκλονιστικού χτεσινού αγώνα, ο Nicky Hayden ήταν αυτός που χαμογέλασε από τις δυο εργοστασιακές Ducati, τερματίζοντας στην 8η θέση. Ο Αμερικανός ξεκίνησε μέτρια και με το τέλος του πρώτου γύρου ήταν στη δέκατη θέση.

 

Προς το τέλος του αγώνα εκμεταλλεύτηκε την πτώση του Dovizioso για να περάσει αυτός στην όγδοη θέση, μπροστά από τον Bradley Smith. Ο Nicky ήταν συγκρατημένος στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι αυτό ήταν το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, δεδομένου ότι εξαιτίας της πτώσης του στο ζέσταμα, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τη δεύτερή του μοτοσυκλέτα.

 

"Πήγαινα γρήγορα στο ζέσταμα το πρωί, αλλά είχα μια πτώση που κατέστρεψε τη μοτοσυκλέτα μου", σχολίασε ο Αμερικανός. "Στον αγώνα έπρεπε να χρησιμοποιήσω τη δεύτερη, αλλά παρόλο που είχα το δεύτερο μοτέρ, τα πήγα καλά και είχα μια ωραία μάχη με τον Bradley και τον Dovi. Πραγματικά ήλπιζα να τα πήγαινα καλύτερα, αλλά η έκτη θέση ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και βελτίωσαν αρκετά τη μοτοσυκλέτα. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά".

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Εκεί που δεν το περίμενα!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Από τους καλύτερους αγώνες μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα