• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Να φέρουν το seamless κιβώτιο
Το συντομότερο δυνατόν..!
Νέα 01/09/2013 - 21:31

Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα, ο Valentino Rossi τερμάτισε στην τέταρτη θέση, σήμερα στο Silverstone. Ο Ιταλός ξεκίνησε πολύ καλά και κατάφερε να πλασαριστεί στην τρίτη θέση λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση, πίσω από τους Lorenzo και Marquez!

 

Στη συνέχεια όμως δεν κατάφερε να μείνει κοντά στους δυο Ισπανούς κι έπεσε στην έκτη θέση. Η αντεπίθεσή του ξεκίνησε με την προσπέραση στον Stefan Bradl, για να φτάσει τον Bautista και να εμπλακεί για μια ακόμα φορά μαζί του, σε μάχη για την τέταρτη θέση. Οι δυο τους πήγαν μαζί μέχρι το τέλος, με τον Rossi να κερδίζει τον Ισπανό για κάτι λιγότερο από ένα δέκατο.

 

"Για μένα αυτό το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από το Brno, διότι αυτή η πίστα είναι πολύ δύσκολη", σχολίασε ο Vale, ο οποίος έμεινε 12 δευτερόλεπτα πίσω από τον τρίτο του βάθρου, Dani Pedrosa. "Κάθε φορά που έρχομαι εδώ δεν τα πάω καλά, αλλά αυτή τη φορά δουλέψαμε διαφορετικά και καλύτερα. Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να μείνουμε με τους τρεις πρώτους. ¨Ήταν πολύ δυνατοί. Η τέταρτη θέση είναι καλύτερη από το Brno, αλλά δεν παύει να είναι τέταρτη. Έκανα καλή αρχή, αλλά από το δεύτερο μέχρι τον έβδομο γύρο οι άλλοι ήταν πολύ πιο γρήγοροι. Στο δεύτερο μισό δεν τα πήγα τόσο άσχημα".

 

"Όταν το πίσω μέρος άρχισε να γλιστράει, ήταν σαν να πιέζαμε λιγότερο το μπροστινό, όπου και έχουμε ένα θέμα, κι έμπαινα στις στροφές πιο γρήγορα. Αλλά δεν ήταν αρκετό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, δεν θα τα παρατήσουμε. Έχουμε σταθερό ρυθμό και είμαστε σχεδόν εκεί, αλλά πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι, να βελτιώσουμε κι άλλο το ρυθμό μας. Ανάμεσα στο ζέσταμα και στοναγώνα, κάναμε μια τροποποίηση που μου έδωσε καλύτερη αίσθηση στο μπροστινό", πρόσθεσε ο Rossi.

 

"Τώρα θα ξεκουραστούμε μια εβδομάδα και μετά είναι το Misano, που μ' αρέσει πολύ και ήμουν στο βάθρο τόσο με τη Yamaha, όσο και με τη Ducati. Είμαι πάντα γρήγορος σ' αυτή την πίστα κι έτσι πρέπει να προσπαθήσω να βελτιώσω το αποτέλεσμα". Ο Ιταλός σούπερ σταρ απέδωσε τα εύσημα και στον Jorge Lorenzo για τη νίκη του στο σημερινό αγώνα: Jorge ήταν απίστευτος όλο το Σ/Κ. Του άξιζε η νίκη. Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο να καλύψει τη διαφορά του από τον Marquez". Τέλος, έκλεισε με τα εξής λόγια: "Η Yamaha πρέπει να φέρει το seamless κιβώτιο το συντομότερο δυνατόν!"

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Από τους καλύτερους αγώνες μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Σαν νίκη..!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα