• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Σαν νίκη..!
Ποινή δυο βαθμών ο Ισπανός για το συμβάν στο ζέσταμα
Νέα 01/09/2013 - 21:10

Με το τέλος του συγκλονιστικού σημερινού αγώνα, ο Marc Marquez παραδέχτηκε ότι το πρωινό περιστατικό που του κόστισε μια εξάρθρωση ώμου, έπαιξε το ρόλο του στο όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση, ειδικά προς το τέλος. Ο rookie έσφιξε τα δόντια και με περίσσια επιθετικότητα συγκρούστηκε σκληρά με τον Jorge Lorenzo! Οι δυο τους άλλαζαν συνεχώς θέσεις, μέχρι που στην τελευταία στροφή ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής εκμεταλλεύτηκε το άνοιγμα που άφησε ο Marquez και τον πέρασε, τερματίζοντας πρώτος για 81 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Στη συνέχεια ο Marquez έμαθε ότι του επεβλήθη ποινή δυο βαθμών, διότι αγνόησε - ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν τις είδε - τις κίτρινες σημαίες που κυμάτιζαν στο σημείο που είχε πέσει ο Crutchlow, το πρωί στο ζέσταμα. Να διευκρινήσουμε ότι σύμφωνα με το νέο σύστημα ποινών, αν ο αναβάτης συγκεντρώσει 4 βαθμούς ξεκινάει από το τέλος του grid, αν φτάσει τους εφτά θα αναγακστεί να ξεκινήσει από την pit lane και στους δέκα χάνει τον επόμενο προγραμματισμένο αγώνα! "Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που ήρθαν τα πράγματα", δήλωσε ο Ισπανός rookie, ο οποίος προηγείται με 30 βαθμούς από τον ομόσταυλό του.

 

"Όταν βγήκε ο ώμος μου το πρωί, πίστεψα ότι το Σ/Κ τελείωσε για μένα, αλλά οι γιατροί κατάφεραν και τον έβαλαν γρήγορα στη θέση του και αυτό μου επέτρεψε να είμαι μπροστά και να παλέψω με τον Jorge. Δεν ένιωθα πολύ πόνο, διότι μου έκαναν ένεση πριν τον αγώνα, αλλά υστερούσα σε δυνάμεις και ήμουν πολύ κουρασμένος στο τέλος. Παρά τα όσα συνέβησαν, κατάφερα και πάλεψα μέχρι τέλους με τον Jorge, ο ποίος στο τέλος κέρδισε. Του δίνω συγχαρητήρια! Για μένα όμως, αυτοί οι 20 βαθμοί είναι σαν νίκη!"

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Να φέρουν το seamless κιβώτιο

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Πίεσα στην αρχή...

Χορηγοί