• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Πίεσα στην αρχή...
...μου στοίχισε στο τέλος!
Νέα 01/09/2013 - 21:00

Την απογοήτευσή του παραδέχτηκε ο Dani Pedrosa, ο οποίος πήρε την τρίτη θέση στο σημερινό αγώνα, αλλά ταυτόχρονα είδε τη διαφορά του από την κορυφή να αυξάνετε και την αντίστοιχη από τον Lorenzo να μειώνεται.

 

Ο βετεράνος της Honda έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη που κάνει για την κατάκτηση του πολυπόθητου Τίτλου, κάτι που σε μεγάλο βαθμό συνέβαλε και η πολύ άσχημη εκκίνησή του. Μένοντας αρκετά πίσω στην αρχή, αναγκάστηκε να πιέσει πολύ για να καλύψει τη διαφορά του από την κορυφή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φθείρει τα ελαστικά του και να χάσει σε πρόσφυση στο τέλος, τότε που πολλοί περίμεναν να τον δουν να παλεύει με τους δυο συμπατριώτες του για τη νίκη.

 

"Είμαι απογοητευμένος με το σημερινό αποτέλεσμα", αποκάλυψε και το πρόσωπό του τα έλεγε όλα. "Οδήγησα καλά αλλά έκανα άσχημο ξεκίνημα κι έδωσα πολλά δευτερόλεπτα στους δυο πρώτους γύρους, έτσι έπρεπε να πιέσω πολύ για να κερδίσω το χαμένο έδαφος. Πλησίασα τους Marc και Jorge, αλλά είχα ήδη φθείρει τα ελαστικά μου και στο τέλος του αγώνα δεν είχα πρόσφυση στις δεξιές στροφές. Προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμος και να ρίξω το ρυθμό μου για να μειώσω τη θερμοκρασία στα ελαστικά. Στο τέλος δεν μπορούσα να φτάσω το ρυθμό τους. Όταν προσπαθούσα να περάσω γλίστραγα πολύ και δεν κατάφερα να μπω στη μάχη για την πρώτη θέση. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε τώρα στο Misano".

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Σαν νίκη..!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Γερμανία: Αγώνας 1

Χορηγοί