• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto3: Ο Salom τους 25 βαθμούς!
4ος ο Vinales, έχασε την ευκαιρία να γράψει ιστορία!
Νέα 01/09/2013 - 18:00

Ο αγώνας της Moto3, σηματοδότησε το τέλος μιας μακράς περιόδου τριών εβδομάδων με πλούσια αγωνιστική δράση και παρασκήνια. Ο αγώνας της μικρής κατηγορίας ήταν συναρπαστικός και κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον Salom να επικρατεί για 49 χιλιοστά του Alex Rins, μεγαλώνοντας την απόσταση που τον χωρίζει από τους υπόλοιπους στη βαθμολογία. Από την άλλη, ο Vinales ολοκλήρωσε στην τέταρτη θέση κι έχασε την ευκαιρία να γίνει ο μοναδικός αναβάτης της μικρής κατηγορίας με 11 στα 11 βάθρα!

 

Ο Salom ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα και από τρίτος πήρε γρήγορα κεφάλι στην κούρσα. Η μάχη για την πρώτη θέση ήταν δυνατή, με τους Salom-Vinales-Rins να αλλάζουν θέσεις και τον Marquez να ακολουθεί από κοντά. Στο τέλος ο Salom θα πετύχαινε την έκτη νίκη του φέτος, με δεύτερο τον Alex Rins και τρίτο τον Marquez. Ο μικρός αδερφός του Marc Marquez, βρίσκεται για δεύτερη φορά - σε τρεις αγώνες - στο βάθρο της Moto3. Τέταρτος ο Vinales, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος δεν ανέβηκε στο βάθρο με τους Miguel Oliveira και Jonas Folger να ολοκληρώνουν τους πρώτους έξι.

 

Ο Khairuddin αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του και ξεκίνησε από την pit lane, κατορθώνοντας να τερματίσει στην 20η θέση, ενώ ο ομόσταυλός του - ο δικός μας - Θανάσης Σίσσης ήταν απογοητευτικός και χάνοντας γρήγορα επαφή με τους μπροστά, έκανε έναν από τους χειρότερούς του φετινούς αγώνες, ολοκληρώνοντας στην 24η θέση, πέφτοντας παράλληλα από τη δεκάδα των πρώτων στη βαθμολογία.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στα δυο αρχεία που ακολουθούν.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Γερμανία: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

UK MotoGP: Τιτανομαχία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα