• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Ασυνήθιστος ο αυριανός αγώνας!
Hayden: Ήθελα να χωθώ στη δεύτερη σειρά
Νέα 31/08/2013 - 21:42

Οι αναβάτες της Desmosedici στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, Andrea Dovizioso και Nicky Hayden, παρουσιάστηκαν ευχαριστημένοι με τη βελτίωση που είχαν τη δεύτερη ημέρα στο Silverstone.

 

Ωστόσο η ταχύτητα των άλλων αναβατών ήταν μεγαλύτερη κι έτσι οι δυο τους θα ξεκινήσουν τον αυριανό αγώνα από την 7η και 9η θέση αντίστοιχα. "Είμαι χαρούμενος με το χρόνο μου", ξεκίνησε να λέει ο Dovi. "Όλοι κάναμε καλούς χρόνους και ενδεχομένως η πίστα να έχει βελτιωθεί, αλλά μεγάλο ρόλο έπαιξε και το νέο ελαστικό, ειδικά όταν δεν είχαμε πολύ καύσιμο στο ντεπόζιτο. Δουλέψαμε καλά όλο το Σ/Κ και είμαι αρκετά γρήγορος. Ο ρυθμός μας απέχει λίγο από τους πρώτους, αλλά σίγουρα είμαστε σε καλύτερη θέση απ' ότι σε άλλους αγώνες. Αν καταφέρουμε να κάνουμε σταθερό αγώνα, η διαφορά μας από τους μπροστά θα είναι μικρότερη. Ο αγώνας θα είναι ασυνήθιστος αύριο, διότι τα ελαστικά χάνουν μετά από τους πρώτους έξι γύρους περίπου. Δεν φάνηκε τόσο στις μέχρι τώρα διαδικασίες, αλλά νομίζω ότι θα συμβεί όπως και πέρυσι".

 

Χαρούμενος και ο Hayden, ο οποίος τόνισε: "Οπωσδήποτε έχουμε βελτιωθεί αρκετά σήμερα, αλλά όλοι πάνε πολύ γρήγορα. Ήλπιζα στο χαμηλό 2:02, το οποίο και κατάφερα. Πίστεψα ότι ίσως θα μπορούσα να χωθώ στη δεύτερη σειρά, αλλά ακόμα και το ένα δέκατο έκανε τη διαφορά σήμερα. Έκανα ένα μικρό λάθος στο γρήγορο γύρο μου, το οποίο μου στοίχισε. Παράλληλα δυσκολεύτηκα με το σκληρό ελαστικό κι έτσι διάλεξα το μαλακό μπροστά, το οποίο είναι καλύτερο με τα σαμαράκια αλλά κουνάει σε κάποια σημεία. Πρέπει να το φτιάξουμε αυτό για τον αγώνα και να κάνουμε κάτι με τις εναλλαγές κατεύθυνσης. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα αύριο, αλλά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Γερμανία: Παρθενική pole ο Badovini!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Τα έδωσα όλα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα