• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Γερμανία: Παρθενική pole ο Badovini!
Στο βρεγμένο η Superpole, στο 2-3 οι Melandri και Sykes
Νέα 31/08/2013 - 20:19

Η βροχή στο Nurburgring - στην απογευματινή διαδικασία της Superpole - άλλαξε τα σχέδια των αναβατών του Πρωταθλήματος των SBK. Αντί των καθιερωμένων τριών διαδικασιών, είχαμε δυο των είκοσι λεπτών.

 

Ο Ayrton Badovini κατάφερε να πάρει την pole position - την πρώτη της καριέρας του και τη δεύτερη της Ducati φέτος, μετά την pole του Checa στο Phillip Island - και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την αποτυχία του Ισπανού ομόσταυλού του να πάρει μέρος στη διαδικασία. Ο Ιταλός, πάνω στην 1199 Panigale του, κατάφερε να κερδίσει (για ένα δέκατο περίπου) τον μαχητικό Melandri, χάρη στο 2:09.513 που σημείωσε.

 

Ο Tom Sykes θα κλείσει την πρώτη σειρά, με τον Βρετανό της Kawasaki να πέφτει στα τελευταία λεπτά, χωρίς να είναι και ο μοναδικός μιας και ο Chaz Davies είχε την ίδια μοίρα μετά από ένα highside. Πολύ καλός στο βρεγμένο ο Loris Baz, έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην τέταρτη θέση, ενώ ο Guintoli - κι αυτός καλός γενικά στο βρεγμένο - δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 8η.

 

Ο Γάλλος, αν οι συνθήκες αύριο είναι οι ίδιες, ενδεχομένως να μην πιέσει πολύ  και να ρισκάρει ένα νέο τραυματισμό, θέτοντας σε κίνδυνο τις ελπίδες του για τον Τίτλο. Στη δεύτερη σειρά, δίπλα στον Baz, θα πάρουν θέση οι Jonathan Rea και Leon Haslam. Η περίπτωση του βάθρου φαίνεται να απομακρύνθηκε αρκετά για τον Eugene Laverty, με τον εργοστασιακό της Aprilia να ολοκληρώνει 12ος, πίσω από τους Neukirchner και Camier. Ο εντυπωσιακός την πρώτη ημέρα, Fabrizio, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 13η θέση, σήμερα.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Πίεσα στην αρχή...

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Όλα για τους φιλάθλους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα