• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Τα έδωσα όλα!
Rossi: Marc και Jorge έκαναν φανταστική δουλειά!
Νέα 31/08/2013 - 21:28

Ο Jorge Lorenzo πίστεψε ότι είχε κάνει αρκετά για να πάρει την pole position στο Silverstone, ωστόσο βρέθηκε απέναντι σ' έναν ταλαντούχο κι αποφασισμένο Marquez, ο οποίος του πήρε την μπουκιά από το στόμα!

 

Η μάχη των δυο ήταν για σεμινάριο και κάθε φορά που ο Lorenzo έριχνε το χρόνο του, ο rookie απαντούσε με τον ίδιο τρόπο, προς τέρψη των απανταχού φιλάθλων. Στο τέλος, αφού τα έδωσε όλα, ο Jorge αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση.

 

"Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φανταστικά, γιατί δεν πήραμε την pole", ξεκίνησε να λέει ο Ισπανός της Yamaha. "Όταν είδα το χρόνο μου στη μοτοσυκλέτα, σκέφτηκα ότι πήρα την pole position, αλλά στην κατάταξη είδα ότι ήμουν δεύτερος και απογοητεύτηκα. Έδωσα τα πάντα σε αυτόν το γύρο, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ο ρυθμός μας είναι καλός, αλλά πρέπει να δούμε πως θα είναι και οι άλλοι", έκλεισε τις δηλώσεις του ο Jorge.

 

"Δεν είμαι και τόσο χαρούμενος με τη διαφορά μου από τους Marc και Jorge - έκαναν φανταστική δουλειά - αλλά είμαι ικανοποιημένος για τη δεύτερη σειρά. Είναι πολύ σημαντική και καλύτερη από την τρίτη σειρά. Είμαι χαρούμενος διότι βελτιώσαμε το στήσιμο της μοτοσυκλέτας και είμαι πιο σταθερός στο ρυθμό μου, πράγμα που θα μετρήσει πολύ αύριο. Σε δυο-τρεις στροφές δεν είμαι και τόσο δυνατός και με δυσκολεύουν τα σαμαράκια. Αύριο θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε", τόνισε από την πλευρά του o Valentino Rossi.

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Όλα για τους φιλάθλους!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν το φανταζόμουν!

Χορηγοί