• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Όλα για τους φιλάθλους!
Δύσκολα όμως θα κερδίσω τους Marc και Jorge
Νέα 31/08/2013 - 21:42

Για μια ακόμη χρονιά, στον εντός έδρας αγώνα του, ο Cal Crutchlow πέφτει τη δεύτερη ημέρα του Σ/Κ, ευτυχώς αυτή τη φορά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Βρετανός είχε δυο πτώσεις στα τρίτα ελεύθερα το πρωί, με το δεξί του χέρι να είναι γεμάτο γδαρσίματα και να πονάει από το πρήξιμο.

 

Παρά ταύτα, ο Cal έσφιξε τα δόντια και κατάφερε να φέρει τη δορυφορική του μοτοσυκλέτα στην πρώτη σειρά του αυριανού αγώνα, πίσω από τους εκπληκτικούς Marc Marquez και Jorge Lorenzo. "Ήταν ένα τυπικό Σάββατο στο Silverstone για μένα", σχολίασε αστειευόμενος μετά το τέλος των κατατακτηρίων ο Crutchlow.

 

"Μετά απ' ότι έγινε το 2011 και το 2012, το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν μια πτώση και σήμερα είχαμε δυο! Τουλάχιστον δεν τραυματίστηκα, αν και το δεξί μου χέρι είναι γεμάτο γρατζουνιές και πονάει εξαιτίας του πρηξίματος. Στην πρώτη το λάθος ήταν δικό μου και στη δεύτερη - με το χέρι μου να πονάει - δεν μπορούσα να την κρατήσω όταν άρχισε να κουνιέται στα φρένα". Πάντως το τελικό αποτέλεσμα αποζημίωσε τον Βρετανό μελλοντικό αναβάτη της Ducati.

 

"Πρέπει να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους μηχανικούς μου, διότι έκαναν τρομερή δουλειά για να βγω έξω το απόγευμα. Μετά απ' ότι συνέβη, είμαι πολύ ικανοποιημένος που είμαι στην πρώτη σειρά, αλλά η διαφορά από τους Marc και Jorge είναι αρκετά μεγάλη και θα είναι δύσκολο να τους κερδίσω αύριο. Θα τα δώσω όλα όμως, διότι η υποστήριξη του βρετανικού κοινού σήμερα μου δίνει τεράστιο κίνητρο".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Γερμανία: Παρθενική pole ο Badovini!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Τα έδωσα όλα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα