• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Φανταστική πίστα!
Lorenzo: Θα παλέψω για τη νίκη!
Νέα 30/08/2013 - 21:49

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo, έκανε δυνατό ξεκίνημα στο γύρο του Silverstone, που διεξάγεται αυτό το Σ/Κ, με τον Ισπανό να ολοκληρώνει την πρώτη ημέρα στην πρώτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων.

 

Ο Lorenzo ήταν μπροστά καθ' όλη τη διάρκεια της δεύτερης διαδικασίας, ολοκληρώνοντάς την 0.224δ μπροστά από τον Marc Marquez. "Ξεκίνησα δυνατά και βελτιώθηκα ενάμιση δευτερόλεπτο στην αρχή!", τόνισε ο Jorge. "Να πω την αλήθεια κι εγώ έμεινα έκπληκτος με τη βελτίωση αυτή! Στη συγκεκριμένη πίστα, όταν το πίσω ελαστικό αρχίζει και φθίνει, είναι δύσκολο να έχεις τον ίδιο ρυθμό. Έτσι, πρέπει να δουλέψουμε για να έχουμε ένα σταθερό σύνολο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος, διότι έχω τη δυνατότητα να παλέψω για τη νίκη!"

 

Καλή ήταν η ημέρα και για τον Valentino Rossi, ο οποίος το πρωί ήταν 0.866δ πίσω από τον Marquez, αλλά μετά από σκληρή δουλειά το απόγευμα κατάφερε να ρίξει το χρόνο του πάνω από ένα δευτερόλεπτο και να ολοκληρώσει την ημέρα στην 5η θέση, με χρόνο 2:03.480δ

 

"Το διασκέδασα πολύ σήμερα, αυτή η πίστα είναι φανταστική", σχολίασε ο Vale που οδηγά για πρώτη φορά την Μ1 του στην αγγλική πίστα. "Αν μπορείς και οδηγείς στο όριο, είναι πολύ διασκεδαστική επειδή είναι γρήγορη και πλατιά και έχεις πολύ χρόνο τέρμα το γκάζι! Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πρώτη ημέρα, ειδικά γιατί εδώ τα δυο τελευταία χρόνια είχα δυσκολευτεί. Κάναμε ένα καλό βήμα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να βρούμε το σωστό στήσιμο που θα μας δώσει ισορροπία από την αρχή ως το τέλος του αγώνα. Δεν είμαι τόσο πίσω στα φρένα και στην είσοδο, αλλά προβληματίζομαι σε άλλους τομείς. Τροποποιήσαμε το στήσιμο από το Brno, διότι στους τελευταίους δυο αγώνες δεν ήμουν δυνατός".

 

Επόμενο άρθρο »

UK ΕΔ2: "Μίλησε" ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Nurburgring: ΚΑΤ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα