• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Nurburgring: ΚΑΤ1
Ο Davies νίκησε τον Sykes!
Νέα 30/08/2013 - 18:54

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όλα έδειχναν ότι ο Tom Sykes θα κυριαρχούσε και σ' αυτή τη διαδικασία, έχοντας φέρει στην πρώτη θέση τη μοτοσυκλέτα του το πρωί. Ο Βρετανός έριξε λίγο πάνω από εννέα δέκατα το χρόνο του από τις ΕΔ1, αλλά στο τέλος έχασε την πρώτη θέση χάρη σ' έναν ταχύτατο γύρο του Chaz Davies!

 

Ο αναβάτης της BMW άφησε στη δεύτερη θέση τον Sykes, για 17 χιλιοστά του δευτερολέπτου, δείχνοντας τις οδηγικές του αρετές στην πίστα όπου πήρε την πρώτη του νίκη στα SBK πέρυσι! Οι πρώτες κατατακτήριες ήταν εξίσου αμφίρροπες, όπως και η πρωινή διαδικασία, με έντεκα αναβάτες να έχουν διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο!

 

Ο Michel Fabrizio ήταν και πάλι η ταχύτερη Aprilia, ολοκληρώνοντας στην τρίτη θέση, λίγο πάνω από ένα δέκατο πίσω από τον Davies. Πολύ καλή η παρουσία του Leon Camier στο πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων, με τον οδηγό της Suzuki να σκαρφαλώνει από την έβδομη θέση στην τέταρτη, με διαφορά λίγο πάνω από τρία δέκατα από τον πρώτο! Πιο πίσω ακολούθησαν οι Jonathan Rea και Sylvain Guintoli.

 

Ο Loris Baz έπεσε στην έβδομη θέση το απόγευμα, μπροστά από τους Leon Haslam και Eugene Laverty, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν θέση μέσα στη δεκάδα, με τον Melandri να την ολοκληρώνει. Ο Checa είχε μια πτώση στην όγδοη στροφή, Dunlop Kurve, στον πρώτο του κιόλας γύρο κι έτσι δεν έγραψε χρόνο το απόγευμα. Ως εκ τούτου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην καταφέρει να πάρει μέρος στην Superpole του Σαββάτου.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Φανταστική πίστα!

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto2 ΕΔ2: Την έκπληξη ο Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα