• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK ΕΔ2: "Μίλησε" ο Lorenzo!
Κάτω από το ρεκόρ ο Ισπανός, τρεις Honda από πίσω, 5ος ο Rossi
Νέα 30/08/2013 - 21:52

Στο ηλιόλουστο Silverstone, στα δεύτερα ελεύθερα του 12ου γύρου της φετινής σεζόν, που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο, ο Jorge Lorenzo δήλωσε ένα δυναμικό "παρών" κατακτώντας την πρώτη θέση στη 45λεπτη διαδικασία!

 

Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής μπήκε με εξαιρετική αυτοπεποίθηση στην πίστα και στον τρίτο του μόλις γύρο έπεσε κάτω από το χρόνο του Marquez το πρωί! Το εκπληκτικό 2:02.734δ που πέτυχε, είναι κάτω και από το ρεκόρ πίστας, με τον Lorenzo να μην καταφέρνει στη συνέχεια να βελτιωθεί, έδειξε όμως έναν αξιοζήλευτο ρυθμό!

 

Με τις συνθήκες να βελτιώνονται, ο Jorge Lorenzo δεν ήταν ο μόνος που κατάφερε να ρίξει το χρόνο του, με όλους τους αναβάτες να παρουσιάζονται καλύτεροι, παρά τα σαμαράκια που δημιουργούσαν προβλήματα στις αναρτήσεις. Ο Marc Marquez ολοκλήρωσε στη δεύτερη θέση, μειώνοντας τη διαφορά του από την κορυφή - στο τέλος - στα 0.224δ, ενώ πιο πίσω του ακολούθησε ο Dani Pedrosa, ο οποίος έκανε το γρήγορο γύρο του με τα σκληρά ελαστικά.

 

Ο Alvaro Bautista έφερε τη Honda του στην τέταρτη θέση, 17 χιλιοστά πιο γρήγορος από τον Valentino Rossi, με τον Ιταλό να δίνει βαρύτητα κι αυτός στη χρήση των σκληρών ελαστικών. Στο τέλος κατάφερε να ανέβει από τη χαμηλή 11η θέση στην 5η, με τον Crutchlow να ακολουθεί από κοντά, έκτος. Ο Dovizioso βελτίωσε το χρόνο του από το πρωί και - εύλογα - ανέβηκε στην κατάταξη ολοκληρώνοντας στην 7η θέση.

 

Ο Bradley Smith ήταν λίγο καλύτερος από τον Stefan Bradl, με τους δυο τους να κατακτούν την όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα, μένοντας όμως πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον πρώτο. Ο Nicky Hayden - με πάνω από τέσσερα δέκατα διαφορά από τον ομόσταυλό του - ολοκλήρωσε τη δεκάδα. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος έπεσε ο Bryan Starring, με τον αναβάτη του Gresini να σηκώνεται αλλά τη φόρμα του να έχει μια τεράστια τρύπα από την πτώση! Στη μάχη των CRT, ο Aleix Espargaro ήταν - ως συνήθως - πρώτος, καταφέρνοντας να κάνει χρόνο 56 χιλιοστά κάτω από την πρωτότυπη του Hayden!

 

Δείτε τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δυνατότερος ο Jorge, για την ώρα...

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Φανταστική πίστα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα