• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Nurburgring: ΕΔ1
Επιστροφή στη δράση με τον Sykes στην κορυφή!
Νέα 30/08/2013 - 15:08

Σήμερα το πρωί, στην πίστα του Nurburgring, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK επέστρεψε στη δράση μετά από απουσία σχεδόν τριών εβδομάδων. Στα πρώτα ελεύθερα, ο Sykes - ο οποίος γέμισε τις μπαταρίες του στη διακοπή - ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση σε μια αμφίρροπη και ενδιαφέρουσα διαδικασία.

 

Ο αναβάτης της Kawasaki - 13 βαθμούς πίσω από τον Guintoli στη βαθμολογία - ανέβηκε στην κορυφή χάρη στο 1:55.904 και ήταν ο ένας από τους δυο αναβάτες που κατάφεραν να πέσουν κάτω από το όριο του 1:56. Ο δεύτερος ήταν ο Michel Fabrizio, ο οποίος πίεσε τον Βρετανό κι έμεινε στο τέλος 28 χιλιοστά πίσω του. Ο τελευταίος γύρος του Ιταλού έριξε στην τρίτη θέση έναν εξαιρετικό Loris Baz, με τον Γάλλο να προηγείται για μεγάλο διάστημα στη μάχη με το χρονόμετρο, προτού πρώτα ο ομόσταυλός του και στη συνέχεια ο Fabrizio, σημειώσουν καλύτερο χρόνο.

 

Η καλύτερη BMW ήταν αυτή του Chaz Davies, τέταρτος στα πρώτα ελεύθερα, λίγο μπροστά από τον Jonathan Rea και τον ομόσταυλό του στη Βαυαρική ομάδα, Marco Melandri. Ο τελευταίος έχει μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες να ανακάμψει στη βαθμολογία και να ξαναμπεί στη μάχη για τον Τίτλο.

 

Δέκα ήταν οι αναβάτες με διαφορά στο δευτερόλεπτο από την κορυφή, ανάμεσα στους οποίους και οι οδηγοί της Suzuki, Leon Camier και Jules Cluzel, οι οποίοι ολοκλήρωσαν στην έβδομη και δέκατη θέση αντίστοιχα. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Guintoli, ήταν όγδοος και μπροστά από τον Davide Giugliano, το αφεντικό του οποίου - Genesio Bevilacqua - σκέφτεται να αλλάξει σε MV Agusta από του χρόνου. Ο Ayrton Badovini ήταν η ταχύτερη Ducati, στην 11η θέση, μπροστά από τον Carlos Checa. Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο Hayden έχει προγραμματιστεί να κάνει δοκιμές με την 1199 σε μερικές ημέρες.

 

Δείτε τα αποτελέσματα των ΕΔ1 στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

UK Moto3 ΕΔ2: Ανεβάζει τον πήχη ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto2 ΕΔ1: Στην κορυφή ο Redding

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα