• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto3 ΕΔ2: Ανεβάζει τον πήχη ο Vinales!
Καταιγιστικός ρυθμός, νέο απόλυτο ρεκόρ Ισπανός, 11ος ο Σίσσης
Νέα 30/08/2013 - 16:31
Ήδη από τα πρώτα ελεύθερα του δωδέκατου γύρου, σήμερα το πρωί στο Silverstone, είχε γίνει φανερό ότι οι αναβάτες της Moto3 είχαν κέφια και το μόνο σίγουρο ήταν ότι οι πολύ καλοί χρόνοι το πρωί - ο Salom είχε πετύχει νέο απόλυτο ρεκόρ - θα έπεφταν το μεσημέρι.

 

Έτσι κι έγινε, με τον Luis Salom - στον όγδοο μόλις γύρο του - να ρίχνει το χρόνο-ρεκόρ κατά εννέα σχεδόν δέκατα και να προηγείται για το μεγαλύτερο διάστημα. Ωστόσο στα τελευταία λεπτά, όταν οι περισσότεροι πίεσαν για κάτι καλύτερο, ο Ισπανός δεν κατάφερε να βελτιωθεί περισσότερο, μένοντας στην τέταρτη θέση. Ο Maverick Vinales ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση, χάρη στο εκπληκτικό 2:14.615δ, σχεδόν 1,4δ πιο κάτω από τον καλύτερο χρόνο του αντίστοιχου περσινού Σ/Κ!

 

Πίσω από τον Vinales, ο Πορτογάλος Miguel Oliveira και ο Γερμανός Jonas Folger, με τον Alex Marquez να ολοκληρώνει την πρώτη πεντάδα. Ο εξάδελφος του πρώτου, Isaac Vinales, έκλεισε την πρώτη δεκάδα αφήνοντας 11ο τον δικό μας, Θανάση Σίσση για μόλις 8 χιλιοστά. Ο Ελληνο-Αυστραλός αναβάτης βελτιώθηκε θεαματικά το μεσημέρι στη Βρετανία, έριξε το χρόνο του πάνω από τρία δευτερόλεπτα σε σχέση με το πρωί (!) και με 2:16.589δ ψαλίδισε τη διαφορά του από τον πρώτο στο 1.9δ.

 

Δείτε τους χρόνους των ΕΔ2 στο συνοδευτικό μας αρχείο!  

 

Επόμενο άρθρο »

UK Moto2 ΕΔ2: Την έκπληξη ο Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Nurburgring: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα