• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto2 ΕΔ1: Στην κορυφή ο Redding
59 χιλιοστά πίσω του ο Espargaro
Νέα 30/08/2013 - 14:26

Έχοντας επιβεβαιώσει νωρίτερα το γεγονός ότι από του χρόνου θα είναι στη μεγάλη κατηγορία με την ομάδα του Gresini, ο Scott Redding έγραψε το όνομά του στην πρώτη θέση των σημερινών ελεύθερων δοκιμών στο Silverstone. Ο Βρετανός δέχτηκε το χειροκρότημα των συμπατριωτών του από τις κερκίδες, αφήνοντας πίσω του τον Pol Espargaro και τον Dominique Aegerter.

 

Ο τελευταίος ήταν αυτός που κρατούσε την πρώτη θέση για το μεγαλύτερο μέρος, αλλά στα τελευταία λεπτά ο Redding - χάρη στο 2:09.234δ - άρπαξε την πρωτιά. Πολύ κοντά στον Βρετανό ο Pol Espargaro, με τον Ισπανό να υπολείπεται μόλις 59 χιλιοστά από το χρόνο του Redding. Πολύ καλός και ο Aegerter, ανέβηκε τρίτος χάρη στον τελευταίο γρήγορο γύρο του.

 

Ο Γάλλος Johann Zarco πήρε την τέταρτη θέση, με τον Tito Rabat να κλείνει την πεντάδα των πρώτων. Στα πρώτα λεπτά είχαμε μια σύγκρουση ανάμεσα στους Rafid Topan Sucipto, Louis Rossi και Randy Krummenacher, με τον πρώτο να παρασύρει τους άλλους. Ο Rossi πήγε στο ιατρικό κέντρο με πόνους στο πόδι του, αλλά εν τέλει επέστρεψε στην πίστα.

 

Δείτε τα αποτελέσματα των ΕΔ1 στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Nurburgring: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

UK ΕΔ1: Το βιολί του ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα