• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK ΕΔ1: Το βιολί του ο Marquez!
Μπροστά από τις Yamaha των Lorenzo-Crutchlow, 6ος ο Rossi
Νέα 30/08/2013 - 13:33

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, Marc Marquez, συνεχίζει ακάθεκτος να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των επίσημων διαδικασιών, ξεπερνώντας σήμερα το πρωί - στο Silverstone - τα εμπόδια τόσο του Jorge Lorenzo, όσο και του Βρετανού Cal Crutchlow.

 

Θυμίζουμε ότι ο γύρος της Βρετανίας διεξάγεται αργότερα φέτος, με τον αγώνα πέρυσι να είχε γίνει τον Ιούνιο. Το ψιλόβροχο που είχε πέσει νωρίτερα, στα πρώτα ελεύθερα της Moto3, δεν επηρέασε τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας, με τον ασταμάτητο Marquez να γράφει 2:03.816δ και να αρπάζει την πρώτη θέση από τον Jorge Lorenzo, που ακολούθησε 0.219δ πιο πίσω.

 

Να σημειώσουμε πάντως, ότι ο μικρός έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να καταρρίψει το ρεκόρ πίστας που κατέχει από πέρυσι ο Jorge Lorenzo, με χρόνο 2:02.888δ. Στην τρίτη θέση ο Crutchlow, ο οποίος εντός έδρας έμεινε εννιά χιλιοστά πίσω από την εργοστασιακή Μ1 του Lorenzo! Ο Dani Pedrosa έμεινε στην τέταρτη θέση, με τον Bautista να συνεχίζει την καλή του απόδοση και να πλασάρεται στην πεντάδα.

 

Ο Valentino Rossi - στην πρώτη του παρουσία με Μ1 στο Silverstone - κατάφερε με τον τελευταίο του γύρο να σκαρφαλώσει στην έκτη θέση, πάνω από οχτώ δέκατα όμως από την κορυφή. Ο Bradl κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, μένοντας έβδομος, με τους Hayden και Dovizioso να έχουν ανάμεσά τους τον Bradley Smith, καθώς οι τρεις τους συμπλήρωσαν το top-10 των ΕΔ1.

 

Δείτε τα αποτελέσματα και τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

UK Moto2 ΕΔ1: Στην κορυφή ο Redding

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto3 ΕΔ1: Ρεκόρ ο Salom!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα