• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με ενθουσιασμό στο Silverstone ο Crutchlow!
Έχω το ρυθμό να χτυπήσω τους πρώτους!
Νέα 28/08/2013 - 14:39

Ο Cal Crutchlow - μετά τους μηδέν βαθμούς από το γύρο της Τσεχίας - είναι αποφασισμένος να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος και να δώσει κάτι να πανηγυρίσουν, οι οπαδοί του στις κερκίδες του Silverstone.

 

Ο Βρετανός της Tech 3 απέδειξε για μια ακόμη φορά την ταχύτητά του - εξασφαλίζοντας τη δεύτερη poleposition της καριέρας του στο Brno - και παρουσιάζεται βέβαιος ότι έχει τη δυνατότητα να "...χτυπήσει τους πρώτους" αυτό το Σ/Κ στην Αγγλία.

 

"Έρχομαι στο Silverstone γνωρίζοντας ότι έχω το ρυθμό και μπορώ να χτυπήσω τους πρώτους αναβάτες", ξεκίνησε να λέει ο Crutchlow. "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και ξέρω ότι η υποστήριξη των Βρετανών φιλάθλων θα είναι απίστευτη κι ελπίζω να τους δώσω κάτι για να πανηγυρίσουν!"

 

O Cal είναι ένας από τους τρεις Βρετανούς που ανυπομονούν για το επερχόμενο GP στο Silverstone, με τους Bradley Smith και Michael Laverty να είναι οι άλλοι δυο. Παράλληλα, την προσοχή των Άγγλων θα κεντρίσει οπωσδήποτε και ο αγώνας της Moto2, με τον Scott Redding να είναι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας της μεσαίας κατηγορίας!

 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Φόρος τιμής στον Barry Sheene

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Παράξενο και ασυνήθιστο το Siverstone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα