• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Παράξενο και ασυνήθιστο το Siverstone!
Hayden: Τα πράγματα δεν θ' αλλάξουν...
Νέα 28/08/2013 - 10:35

Μετά τους αγώνες σε Indy και Brno, ο επόμενος αγώνας στο Silverstone είναι ο τελευταίος από τους τρεις συνεχόμενους για το μήνα Αύγουστο! Η πίστα του Silverstone είναι η μεγαλύτερη σε μήκος πίστα του ημερολογίου αγώνων, αλλά και μια από τις πιο γρήγορες. Φέτος μάλιστα, έχουμε και μια ιδιαιτερότητα, καθώς η γραμμή τερματισμού/εκκίνησης μετακινήθηκε στην ακριβώς απέναντι μεριά της πίστας!

 

Ο Andrea Dovizioso - στην 100στή του παρουσία σε αγώνα MotoGP αυτό το Σ/Κ - έχει καλές αναμνήσεις από τα πρώτα δυο χρόνια παρουσίας του στην αγγλική πίστα, όταν και κατάφερε να τερματίσει δεύτερος. Ο Ιταλός περιμένει κάποια νέα εξαρτήματα για να μπορέσει να είναι πιο ανταγωνιστικός στις πίστες, αν και θα χρειαστεί ακόμα να κάνει υπομονή.

 

"Το Silverstone είναι μια πολύ παράξενη και ασυνήθιστη πίστα, αλλά και αρκετά ωραία!", ξεκίνησε να λέει ο Dovi, ο οποίος πέρυσι είχε μια πτώση και τερμάτισε τον αγώνα στην 19η θέση. "Γνωρίζουμε ότι ο καιρός εκεί μπορεί να δυσκολέψει τους πάντες και όταν βρέχει, οι συνθήκες εκεί μόνο ευνοϊκές δεν είναι για να οδηγήσεις μοτοσυκλέτα! Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστούμε στο Silverstone μόλις μια εβδομάδα μετά το Brno. Για μια ακόμη φορά δεν περιμένουμε να έχουμε κάτι καινούργιο στη διάθεσή μας, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό όπως και να 'χει".

 

Την περσινή χρονιά, ο Hayden είχε καλό ρυθμό στο Silverstone και τερμάτισε στην έβδομη θέση, ενώ στο παρελθόν έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει ως την τέταρτη. "Το Silverstone είναι μια πίστα που μ' αρέσει με τις Ducati. Είχα καλό ρυθμό πέρυσι, αλλά πίεσα περισσότερο τα ελαστικά", δήλωσε ο Αμερικανός. "Φέτος πάμε σε διαφορετική χρονική περίοδο εκεί κι έτσι θα δούμε αν η επιφάνεια θα είναι πιο ζεστή από τις τελευταίες φορές. Μ' αρέσει η πίστα. Είναι μεγάλη και γρήγορη. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι εύκολα για εμάς, μιας και δεν περιμένουμε να αλλάξουν πολλά αφού ερχόμαστε απευθείας από το Brno. Βεβαίως ελπίζουμε να παλέψουμε για μια θέση πιο κοντά στη κορυφή, απ' ότι στους τελευταίους αγώνες".

 

Επόμενο άρθρο »

Με ενθουσιασμό στο Silverstone ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Ελπίζει ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα