• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ελπίζει ο Pedrosa!
Μετά το Brno η φυσική μου κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς
Νέα 27/08/2013 - 17:49

Ο Dani Pedrosa ανυπομονεί να έρθει ο αγώνας στο Silverstone, με τον Ισπανό αναβάτη της Repsol Honda να παραμένει αισιόδοξος, μετά την πολύ καλή του παρουσία στον αγώνα της Τσεχίας την περασμένη εβδομάδα.

 

Ο Dani - ο οποίος υπολείπεται 26 βαθμούς από τον ομόσταυλό του Marc Marquez στο βαθμολογικό πίνακα - είχε δυνάμεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν και κατάφερε να πιέσει τον 20χρονο συμπατριώτη του για να τερματίσει μόλις μερικά δέκατα πίσω του! Η αισιοδοξία του Pedrosa, πηγάζει και από το γεγονός ότι είναι πολύ καλύτερα από πλευράς φυσικής κατάστασης.

 

"Μετά το Brno νιώθω πολύ καλά και η φυσική μου κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς κι έτσι ελπίζω να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά στο Silverstone", δήλωσε ο Ισπανός. "Είναι μια δύσκολη και σκληρή πίστα, με πολλές εναλλαγές κατεύθυνσης και χρειαζόμαστε ένα καλό σύνολο τόσο για τις γρήγορες, όσο και για τις πιο αργές στροφές. Πέρυσι ο αγώνας ήταν δύσκολος κι ελπίζω να είμαστε το ίδιο δυνατοί και φέτος. Στην Αγγλία ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τον καιρό, έτσι ας ελπίσουμε οι συνθήκες να είναι καλές από την αρχή", ολοκλήρωσε ο Pedrosa, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης από το Le Mans!

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Παράξενο και ασυνήθιστο το Siverstone!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Με κεκτημένη ταχύτητα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα