• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Με κεκτημένη ταχύτητα!
Νιώθω άνετα κι έχω εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα μου!
Νέα 27/08/2013 - 17:31

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Marc Marquez, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση το τελευταίο διάστημα, οδεύει προς τον επόμενο γύρο της φετινής σεζόν - αυτό το Σ/Κ στο Silverstone - γνωρίζοντας ότι ο ανεβασμένος Jorge Lorenzo, μαζί με τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa, θα παρουσιαστούν ακόμα πιο δυνατοί!

 

Ο 20χρονος αναβάτης, καθώς η σεζόν πλησιάζει στην τελική ευθεία, φαίνεται ένα από τα φαβορί για να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην παρθενική του χρονιά στο MotoGP! Κάτι το οποίο απέφευγε να σχολιάσει στην αρχή της χρονιάς.

 

Με τον αέρα της νίκης στην πίστα του Silverstone στα 125cc, αλλά και γεμάτος εμπιστοσύνη μετά τις πρόσφατες νίκες του, ο Ισπανός άσος τόνισε στις δηλώσεις του: "Θα δούμε πως θα είναι και το Silverstone πάνω σε μοτοσυκλέτα MotoGP. Στα 125cc το διασκέδασα πολύ, αλλά στη Moto2 δυσκολεύτηκα είναι η αλήθεια". Να σημειώσουμε ότι ο ταχύτατος Marquez είχε "δει" τις πλάτες τόσο του Pol Espargaro, όσο και του Scott Redding, στον αγώνα του Silverstone πέρυσι. Και οι δυο προαναφερθέντες οδηγοί, θα είναι στη μεγάλη κατηγορία μαζί με τον Marquez, το 2014!

 

"Θεωρώ ότι κλειδί θα είναι ο καιρός εκεί", συνέχισε να λέει ο rookie. "Αλλάζει πολύ εύκολα, ενώ πέρυσι ο Lorenzo είχε πολύ καλό ρυθμό εκεί και είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα είναι πολύ δυνατός. Ερχόμαστε όμως από τέσσερεις συνεχόμενες νίκες, με κεκτημένη ταχύτητα και νιώθω άνετα και έχω εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα! Θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση όταν θα πάμε εκεί και όπως πάντα, θα δουλέψουμε σκληρά από την Παρασκευή το πρωί", πρόσθεσε ο Marc.

 

Επόμενο άρθρο »

Ελπίζει ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν λυγίζει ο Redding...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα