• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Τη νίκη ο Rabat!
Τη διαφορά ο Redding!
Νέα 18/08/2013 - 20:56

Ο Tito Rabat κέρδισε το δεύτερό του αγώνα στην κατηγορία, με μια προσπέραση στα τελευταία λεπτά επί του Nakagami, στον αγώνα της Indianapolis που ολοκληρώθηκε πριν λίγο. Κερδισμένος και ο Scott Redding, ο οποίος διεύρυνε κι άλλο τη διαφορά του από τον Espargaro ανεβαίνοντας αυτός στο τελευταίο σκαλί του βάθρου και αφήνοντας τέταρτο τον Ισπανό.

 

Η νίκη αυτή, είναι η δεύτερη για τον Rabat μετά τη Jerez νωρίτερα στη σεζόν. Ο Ισπανός ξεκίνησε τον αγώνα από την τέταρτη θέση, αλλά έμεινε νωρίς στην πέμπτη. Με αποφασιστικότητα ξεκίνησε τον αγώνα ο Redding, ξεμπερδεύοντας με τον Espargaro από την πρώτη στροφή και πήρε το προβάδισμα.

 

Τρίτος, πίσω τους, ο πολύ καλός Nakagami, ο οποίος στη δέκατη στροφή θα έκανε μια ωραία κίνηση στον Espargaro και θα πλασαριζόταν στη δεύτερη θέση! Ο Ιάπωνας οδηγούσε εξαιρετικά και με μεγάλη αυτοπεποίθηση και στο δεύτερο γύρο τέθηκε επικεφαλής, μια θέση που θα κράταγε μέχρι και τον 23ο γύρο του αγώνα!

 

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Rabat ήταν καταιγιστικός με ρυθμό που κανείς δεν πλησίαζε! Πρώτα "καθάρισε" τον Redding στον 19ο γύρο και λίγο αργότερα - με περίσσια αποφασιστικότητα - πέρασε και τον Espargaro. Η κίνηση-ματ του Ισπανού ήρθε στην πρώτη στροφή του 23ου γύρου (από τους 25 συνολικά) όταν και πέρασε πρώτος, στερώντας από τον Nakagami την πρώτη του νίκη.

 

Πιο πίσω είχαμε τη μάχη των γιγάντων της κατηγορίας, με τον Espargaro να ανοίγεται και να αφήνει την τρίτη θέση του βάθρου στον μεγάλο του αντίπαλο, Scott Redding. Πέμπτος πέρασε τη γραμμή τερματισμού ο Aegerter, με τους Corsi-Kallio-Zarco-Simeon και Torres να "γεμίζουν" τις θέσεις από το 6 ως το 10. Λίγες ημέρες πριν τον επόμενο αγώνα στο Brno, ο Redding είδε τη διαφορά του στο βαθμολογικό πίνακα να διευρύνεται στους 26 βαθμούς από τον Espargaro.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο, καθώς και τη βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα.

 

Επόμενο άρθρο »

Indy: Καθάρισε εύκολα ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Δεύτερη σερί νίκη για Rins!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα