• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βλέπει βάθρο ο Crutchlow!
Από τη δεύτερη σειρά του grid
Νέα 18/08/2013 - 10:58

Ο Cal Crutchlow πιστεύει ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στο βάθρο της Indianapolis, παρά το ότι είναι "...λίγο απογοητευμένος" με την τέταρτη θέση του στη γραμμή εκκίνησης.

 

Ο Βρετανός της Tech 3 ήταν σταθερός όλο το Σ/Κ και φαινόταν ότι θα διεκδικούσε μια θέση στην πρώτη σειρά του grid, ωστόσο στο τέλος έμεινε 17 χιλιοστά πίσω από το στόχο του. Με τον Marquez να είναι ένα κλικ πάνω από τους υπόλοιπους στις κατατακτήριες, ο Crutchlow είχε καλό ρυθμό κι έμεινε πίσω από τον δεύτερο Lorenzo για μόλις 31 χιλιοστά του δευτερόλεπτο, δηλώνοντας ότι έχει τις δυνατότητες να ξεπεράσει τουλάχιστον έναν από τους δυο διεκδικητές του Τίτλου, για μια θέση στο βάθρο.

 

"Είμαι λίγο απογοητευμένος που δεν κατάφερα να βρεθώ στην πρώτη σειρά, διότι ήμουν στους τρεις πρώτους σχεδόν όλο το Σ/Κ", παραδέχτηκε ο μελλοντικός οδηγός της Ducati. "Το θετικό πάντως, είναι ότι είμαι πολύ πιο δυνατός εδώ σε σχέση με το παρελθόν και ανυπομονώ για τον αγώνα. Επέστρεψα από το διάλειμμα με την κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο μισό του Πρωταθλήματος και το βάθρο δεν είναι άπιαστο όνειρο στον αγώνα!"

 

"Συγχαρητήρια πάντως στον Marc, διότι είναι σε καταπληκτική φόρμα όλο το Σ/Κ κι έκανε ακόμα έναν απίστευτο γύρο στις κατατακτήριες. Ελπίζω να καταφέρω να παλέψω εναντίον του, αλλά πρέπει ακόμα να κάνουμε δουλειά στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας μου. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι ελαστικό θα χρησιμοποιήσω στον αγώνα...".

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Πιο γρήγορος από ποτέ!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Προσπάθησα αλλά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα