• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Πιο γρήγορος από ποτέ!
Dovi: Πρέπει να πιστέψω στον εαυτό μου!
Νέα 18/08/2013 - 11:10

Μετά από μια μάλλον δύσκολη πρώτη ημέρα στην Ινδιανάπολη, χτες Σάββατο τα πράγματα πήραν τροπή προς το καλύτερο για τον Nicky Hayden της Ducati, με τον αναβάτη από το Kentucky να κάνει μια από τις καλύτερές του εμφανίσεις σε κατατακτήριες!

 

Ο Hayden κατάφερε να ρίξει το χρόνο του πάνω από ένα δευτερόλεπτο, κάτι που τον ανέβασε ως την έκτη θέση του grid, απ' όπου και θα ξεκινήσει τον σημερινό αγώνα. Ο Dovi παρά το ότι μείωσε κι αυτός το χρόνο του - περίπου κατά ένα δευτερόλεπτο - έκανε κάποια λάθη στον τελευταίο γρήγορο γύρο του και θα ξεκινήσει από την τέταρτη σειρά τον αγώνα, στη δέκατη θέση.

 

Nicky Hayden: "Είμαι ικανοποιημένος, διότι η έκτη θέση δεν είναι άσχημη και ο γρήγορος γύρους μου ήταν ό, τι καλύτερο μπορούσα να κάνω αυτό το Σ/Κ. Κάναμε μερικές αλλαγές στα τέταρτα ελεύθερα, αλλά δεν με ικανοποίησαν και ήμουν κάπως νευρικός στη συνέχεια. Ωστόσο από τη στιγμή που βγήκα έξω για τις ΚΑΤ2 ένιωσα πολύ καλύτερα. Για τον αγώνα έχουμε κάποιες ιδέες, κυρίως για τις στροφές. Ο καιρός είναι καλός για την ώρα και είμαι πιο γρήγορος από ποτέ στην πίστα αυτή".

 

Andrea Dovizioso: "Δεν είμαι χαρούμενος με το γύρο μου στις κατατακτήριες, διότι έκανα αρκετά λάθη. Κρίμα πάντως, διότι θα μπορούσα να κάνω πολύ καλύτερο χρόνο. Στον καλό μου γύρο έκανα λάθη στις στροφές 2 και 3. Στη συνέχεια προσπάθησα να πιέσω αλλά δεν υπήρχε πρόσφυση και δεν ήμουν σε θέση να κάνω έναν τέλειο γύρο. Ο Nicky έκανε καλό χρόνο και πιστεύω ότι το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Δεν είμαι χαρούμενος με τη δέκατη θέση, αλλά θεωρώ ότι έχω το ρυθμό για να παλέψω με το γκρουπ του Nicky. Η πίστα είναι περίεργη, χωρίς καλή πρόσφυση κι έτσι πρέπει να πιστέψω στον εαυτό μου και να κερδίσω μερικές θέσεις στην εκκίνηση".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Ζέσταμα: Πρώτος ο Folger

« Προηγούμενο άρθρο

Βλέπει βάθρο ο Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα